Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN ENRIQUE IGLESIAS - ASI ES LA VIDA

Pare glumă, dar nu e. Cum a descoperit Shakira că Gerard Pique are o aventură. Detaliul bizar care l-a dat de gol

Shakira and Piqué meet with their lawyers to reach a settlement after their separation
Shakira, la întâlnirea cu avocații, în Barcelona. Profimedia

Deși multe persoane ar putea să considere că este un banc sau o doar o glumă bună, unele voci susțin că Shakira ar fi aflat că Pique, tatăl copiilor ei, o înșeală după ce s-a întors dintr-o călătorie și a descoperit că borcanul ei cu dulceață fusese deschis.

Potrivit unor surse citate de ShowNews Today, cântăreața a devenit suspicioasă în ceea ce privește o eventuală aventură a lui Gerard Pique după ce a descoperit că borcanul cu dulceața ei preferată fusese desfăcut. Acest lucru i s-a părut complet bizar, căci doar ea consuma acea dulceață, întrucât nici fotbalistul și nici copiii nu se apropiau de ea.

pique si shakira

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după o relație lungă. / Foto: Profimedia

Citește și: Shakira a început noul an cu un mesaj acid îndreptat spre Pique: "Chiar dacă rănile sunt deschise, timpul are 'mâini' de chirurg”

Ba mai mult, ea a făcut haz de necaz într-un videoclip lansat recent, în care artista apare în timp ce deschide ușa unui frigider, iar într-un interviu, cântăreața a confirmat aluzia clară la întâmplarea petrecută în vară.

”Am deschis ușa să găsesc adevărul. I se întâmplă oricărei femei din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este așa”, a spus Shakira, conform El Tiempo.

Citește: Shakira, aproape de nerecunoscut, în vacanță la Roma. Artista, fotografiată în trening, cu ochelari de vedere și căciulă pe cap

Shakira l-a ironizat pe Pique într-o melodie

Noua piesă lansată de Shakira, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, a provocat un val de reacții în mediul online, fanii observând că versurile sunt atacuri directe la fostul său iubit, Gerard Pique. Aceasta nu doar că îl umilește pe fostul fotbalist, ci o atacă și pe actuala lui iubită, Clara Chia. 

Shakira a lăsat subtilitățile deoparte, iar în noua piesă aceasta a răbufnit, dorindu-și o răzbunare pe fostul său iubit, care a înșelat-o. Videoclipul a ajuns la 2 milioane de vizualizări în doar 40 de minute de la publicare. 

„Asta ca să te scandalizeze, mestecă și înghite ca să nu te usture. Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică. Eu fac doar muzică, îmi pare rău că te irită”, este mesajul transmis de artistă pentru tatăl copiilor ei. 

Citește și: Shakira, devastată de imaginile în care noua iubită a lui Pique apare în casa în care locuiau alături de copii

”Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, sunt doar câteva dintre versurile din noua melodie a Shakirei.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...