Bucuresti | 102,8FM B.O.B - AIRPLANES

Știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Shawn Mendes and new girlfriend share a scenic moment at Malibu overlook

Shawn Mendes, la 5 luni de la despărțirea de Camila Cabello. Cine e femeia cu care a fost pozat în ipostaze tandre pe plajă în Malibu

Shawn Mendes pare să trăiască o nouă poveste de dragoste, la cinci luni după ce a încercat să-și salveze relația cu fosta sa iubită Camila Cabello. Artistul în vârstă de 25 de ani a fost fotografiat zilele acestea alături de Charlie Travers, pe o plajă din Malibu. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Claudia Iosif, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa: „Totul s-a consumat între noi!”

După mai multe luni de speculații, Claudia Iosif a recunoscut că s-a despărțit de Dorian Popa, iar acum a făcut noi declarații.

Premiile Grammy 2024

Premiile Grammy 2024. Cine este artista surpriză care are cele mai multe nominalizări

Versatila artistă SZA conduce cursa nominalizărilor la premiile Grammy din acest an cu nouă selecţii, devansându-le pe marile nume din industrie, Taylor Swift, Miley Cyrus şi Billie Eilish, într-un an în care domină femeile şi blockbusterul "Barbie". Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor din 4 februarie 2024, potrivit Reuters.

cleopatra stratan (2)

Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață

La 21 de ani, Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță" și fura inimile celor mici și ale celor mari. Este o femeie în toată firea, e căsătorită și are experiență în viața profesională. În ultimul timp, a ales să fie și mai îndrăzneață în apariții.

delia (1)

Delia și soțul ei, în aventura vieții lor, au urcat la tabăra de bază Everest. Imagini superbe de la mare altitudine: "Greu și frumos"

Delia și-a îndeplinit o mare dorință. De când s-a îndrăgostit de munte și a lăsat vacanțele pe plaje exotice pe un plan secund, artista a plecat mereu, când timpul i-a permis, prin Europa, pentru a urca pe munți. De data aceasta, a făcut cel mai mare efort de până acum și a ajuns în Nepal, unde a urcat până la tabăra de bază Everest, la o altitudine de 5364 m.

Harry Styles

Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”

Harry Styles a fost surprins recent cu un nou look, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Cântărețul în vârstă de 29 de ani abia a fost recunoscut în timp ce participa la un concert cu iubita sa, Taylor Russell. 

Nicki Minaj / Profimedia Imaes

Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”

Nicki Minaj, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a pozat pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre viața ei personală, oferind detalii despre dependență și operația estetică pe care și-a făcut-o de curând.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!