Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - CULOAREA TA

Știri

dan bittman

Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără niciun efort. Ce stil de viață are artistul la 61 de ani: „Mănânc de toate”

Dan Bittman se menține într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 61 de ani. Cântărețul a făcut câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață și a reușit să slăbească 7 kilograme. Recent, în cadrul unui interviu, Dan a dezvăluit care este secretul siluetei și cum reușește să aibă mereu energie. 

Rockin' Around the Christmas Tree/ Profimedia

Melodia „All I Want for Christmas is You” cântată de Mariah Carey, detronată de un alt cântec. Ce piesă de Crăciun a ajuns în topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, vedeta a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii cu "All I Want for Christmas is You". Însă, anul acesta, cântăreaţa a fost detronată de un alt cântec de Crăciun: "Rockin' Around the Christmas Tree", de Brenda Lee.

Cher

Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală internațională este, cu siguranță, Cher. Ajunsă la 77 de ani, diva are în spate o carieră de multe decenii.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

Oana Radu

Oana Radu, răvășitoare după divorț. Cântăreața a arătat perfect într-o rochie mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros și a mărturisit că a fost o experiență extrem de dureroasă pentru ea, Oana Radu încearcă să rămână optimistă și nu ratează ocazia de a-și surprinde prietenii virtuali.

Daddy Yankee

Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”

Daddy Yankee, pe numele lui real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a anunțat că se retrage din muzică pentru a-și dedica viața creștinismului.

Recomandările lunii decembrie__FilmNow

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!