Bucuresti | 102,8FM ANDIA - LA NEVEDERE (PROFM ID)

Știri

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

lora

Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată

Lora, una dintre cele mai populare cântărețe ale ultimilor ani, își ține fanii aproape nu numai cu muzica ei, ci și cu aparițiile pline de senzualitate. Conștientă că a fost înzestrată cu un farmec aparte, blonda știe să facă un eveniment din fiecare apariție.

Rita Ora en concert pour le jingle Bell ball à l’O2 arena à Londres

Rita Ora, într-un costum de baie minuscul la piscină în Noua Zeelandă: Cu plăcere!

Rita Ora și-a petrecut weekendul în Noua Zeelandă, alături de soțul ei, regizorul Taika Waititi, și și-a delectat fanii cu câteva imagini inedite.  Cântăreața în vârstă de 33 de ani a dat iarna britanică pe un loc cu o climă mult mai prietenoasă, profitând la maximum de lunile de vară din această parte a globului.

Lili Sandu

Lili Sandu, în rochie mini, strânsă pe trup, a trecut cu brio examenul seducției. Vedeta de 44 de ani se mândrește cu picioare perfecte

Lili Sandu e într-o formă fizică excelentă, iar asta se vede cu ochiul liber. Frumoasa șatenă cu zâmbet cuceritor și-a arătat picioarele interminabile în cadrul unei ședințe foto care a pus-o în valoare.

Mariah Carey/ Profimedia

Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

DSC01280 copy

Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO

Gamuel Sori & Olivia Addams - Us în premieră la PROFM

Feli Donose

Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!