Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Știri

Madonna

Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție incendiară, joi, 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Super concertul deschide oficial noul sezon, cu artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show epic, cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

selena gomez

Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals

„Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Shakira este o sirenă pe plajă în noile fotografii publicate pe contul ei de Instagram, ce fac parte din campania de promovare a viitorului său album pe care-l va lansa în data de 22 martie. 

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

Ruby

Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”

Mereu în centrul atenției și cunoscută pentru alegerile îndrăznețe în materie de vestimentație, Ruby nu ratează nicio ocazie de a-și surprinde prietenii virtuali.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

Ultimele știri

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!