Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SMILEY - CULOAREA TA

Știri

taylor swift (5)

Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

Freddie Mercury

Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 

Legendarul cântăreț Freddie Mercury urmează să revină pe scenă sub formă de hologramă, la 33 de ani de la tragica sa moarte. Solistul formației Queen s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA.

Speak/ Foto: Instagram

Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez strălucește în ciuda comentariilor negative legate de greutatea sa. Rochia mulată i-a evidențiat formele voluptoase

Selena Gomez nu se lasă afectată de comentariile negative primite de fani în mediul online și alege să poarte ținute care să-i scoată în evidență formele voluptoase. Artista a strălucit pe covorul roșu la SAG Awards, purtând o rochie albă, mulată. 

Erika Isac  / Facebook

Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”

Erika Isac, interpreta melodiei „Macarena”, care a stârnit numeroase controverse pe rețelele sociale din cauza limbajului licențios, a vorbit despre începutul carierei ei în muzică, dar și despre părinții ei.

1600 x 960_vizual comunicat Lumea DIGI_26.02.2024

Descoperă „Lumea DIGI” cu noua ofertă la portare: 50% reducere pentru o perioadă de până la 8 luni

Ultimele știri

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The American couple Kourtney Kardashian and Travis Barker accompanied by Travis' daughter Alabama enjoy the sights of Portofino during a boat ride ahead of their big wedding day!

Fiica lui Travis Barker, imagini care stârnesc noi controverse după ce anterior a susținut că este „frumoasă natural”, nu operată

Rita Ora

Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

madalina ghenea (4)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!