Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT KENYA GRACE - STRANGERS

Știri

PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]

Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

antonia

Antonia, într-o pijama din satin provocatoare. Decolteul artistei nu a putut trece neobservat: „Te-aș expune la Luvru”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din industria muzicală din România. Iubita lui Alex Velea reușește să surprindă cu trăsăturile sale superbe, iar fotografiile provocatoare publicate pe rețelele de socializare strâng adesea zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. 

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: „Lăsați regele în pace!”

Kanye West, rapperul în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în repetate rânduri pentru postările controversate pe care le face pe rețelele sociale, în care soția sa, Bianca Censori, apare, uneori, aproape dezbrăcată, iar acum a reacționat.

MTV VMA Awards 2023 - Arrivals

Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique și planul bine pus la punct de artistă

Despre viața sentimentală a celebrei cântărețe Shakira s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum au ieșit la iveală noi detalii. După ce în ultimele zile s-a scris că aceasta ar avea o relație cu actorul Julian Edelman, adevărul ar fi altul.

lisa(3)

Lisa de la Blackpink va juca în cel de-al treilea sezon „The White Lotus”

Lisa, una dintre artistele din trupa Blackpink, îşi va face debutul ca actriţă în cel de-al treilea sezon al serialului american de succes „The White Lotus”, a anunţat luni Variety.

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

Usher s-a căsătorit în mare secret, după spectacolul de la Super Bowl. Ceremonia a avut loc în Las Vegas

Usher, în vârstă de 45 de ani, și iubita sa de multă vreme, Jennifer Goicoechea, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie la Las Vegas, oraș în care artistul a performat în weekend la prestigiosul spectacol de la Super Bowl 2024. 

Katy Perry makes a striking entrance at Kimmel Live in a black cut-out dress

Katy Perry, seducătoare într-o rochie mulată, cu decolteu adânc și abdomenul la vedere. Artista a anunțat că părăsește American Idol

Katy Perry a fost invitata lui Jimmy Kimmel, luni seară, la emisiunea acestuia de la ABC, unde a făcut un anunț surprinzător. Va părăsi „American Idol” după sezonul cu numărul 22.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!