Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, și-a împlinit marea dorință. A devenit comandant de aeronavă: "Sunt foarte mândru"

mihai sturzu
Mihai Sturzu / Foto: Facebook

Dana Nălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în trupa Hi-Q, în a doua jumătate a anilor '90. După destrămarea formației, fiecare a luat-o pe un drum diferit, iar Mihai a decis să se facă pilot de avion. După 10 ani de zbor se poate lăuda acum că este comandant de aeronavă.

Citește și: Ce face Dana Nălbaru după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Sunt pocăită, sunt roaba lui Dumnezeu!”

"Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul dumneavoastră. După zece ani de când zbor cu avioane mici și cinci de când zbor cu avioane mari, de astăzi sunt Comandant. Sunt mulți oameni la care mă gândesc cu recunoștință... primul instructor, colegul de banca din școala de aviație, mentorul meu, atâția alți piloți de la care am învățat mereu câte ceva...

Totuși, există o persoană care mi-a fost mereu alături: în momentele în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect, în lungile nopți în care învățam acasă diferențele dintre zborul subsonic, transonic, supersonic si hipersonic... de-a lungul sutelor de examene, de ore de simulator din care ieșeam cu tricoul ud la propriu... persoana care mi-a dat mereu încredere, energie și determinare sa ajung aici: eu. Well, îmi mulțumesc din suflet mie! Sunt foarte mândru de mine", a scris Mihai Sturzu (43 de ani) pe Facebook, acolo unde l-au felicitat o mulțime de oameni.

Mihai Sturzu are licență de pilot pentru toate tipurile de avioane

Mihai Sturzu

După ce s-a lăsat de muzică Mihai Sturzu s-a făcut pilot de avion. / Foto: Facebook

În 2012, Mihai s-a apucat de școala de pilotaj, după ce și-a dat seama că nu și-a trăit visul pe care îl avea încă din copilărie. "Jobul meu este hobby-ul meu", spunea, cu mândrie și liniște, acum câteva luni Mihai Sturzu, care și-a găsit adevărata chemare după ce a renunțat la cariera în showbiz.

"Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani. Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie, aveau nevoie să fie patru oameni în grup. Am crezut că e super greu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie, iar la 38 de ani aveam interviu la companie. E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia", a povestit fostul cântăreț.

Citește și: Au cântat împreună în trupa ”Simplu” și sunt prieteni și acum. CRBL, mesaj inedit pentru Smiley: ”Am scris istorie împreună!”

Galerie foto

 

Top citite
01 Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv
Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO
02 trupa hi-q
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, despre cum și-a dat seama că vrea să fie pilot: "Am licențe pentru toate tipurile de avion"
03 Dana Nălbaru
Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită
04 COVER PHOTO
#TOP: Cele mai tari hituri ROMÂNEŞTI care rupeau în 2004
05 hi-q-te-poarta-in-lumea-lor-3d-cu-amanta-video-premiera
Hi-Q te poarta in lumea lor 3D cu 'Amanta'! VIDEO PREMIERA
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
george-vintila-a-vorbit-in-studioul-profm-cu-trupa-hi-q
George Vintila a vorbit in studioul ProFM cu trupa HI-Q!

hi-q-vin-maine-in-studioul-profm-alaturi-de-george-vintila-de-la-ora-10-00
HI-Q vin maine in studioul ProFM alaturi de George Vintila, de la ora 10.00!

mihai-hi-q-anya-nu-era-ea-cand-a-facut-declaratiile-despre-mine
MIhai (Hi-Q): Anya nu era ea cand a facut declaratiile despre mine

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"