Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, despre cum și-a dat seama că vrea să fie pilot: "Am licențe pentru toate tipurile de avion"

trupa hi-q
Trupa Hi-Q s-a format în 1997. / Foto: arhivă

În a doua jumătate a anilor '90, pe piața muzicală românească apărea trupa Hi-Q, un grup pop-dance fondat în Brașov, care lua cu asalt topurile și discotecile din toată țara. Dana Nălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în această formulă, încă acum, fiecare dintre ei se ocupă de un alt domeniu.

Mihai, sărbătoritul zilelor trecute, a împlinit 43 de ani, iar acum, viața lui arată total diferit față de atunci când urca pe scenă. De câțiva ani acesta este pilot și se poate lăuda că are licențe pentru toate tipurile de avioane. 

Citește și: Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită

"Jobul meu este hobby-ul meu", spune, cu mândrie și liniște, Mihai Sturzu, care și-a găsit adevărata chemare după ce a renunțat la cariera în showbiz.

De ce s-a destrămat trupa Hi-Q

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După 18 ani în peisajul muzical românesc, Mihai spune că a renunțat la muzică pentru că a crescut și a înțeles că-și dorește o altă traiectorie în viață. "Eram deja mari. Obosisem cred, fiecare voia să facă altceva în viață. Ca să fiu poetic, ne rămăsese trupa mică. Nu mai poți să cânți la 35 de ani în blugii din liceu. Dar timp de 18 ani știu că ne-am distrat", a declarat Mihai pentru fanatik.ro.

Citește și: Sunt sau nu milionari în euro băieții de la 3 Sud Est: “Nu am fost o trupă răsfățată”. De ce s-a destrămat grupul în 2008

Mihai Sturzu are licență de pilot pentru toate tipurile de avioane

Mihai Sturzu

După ce s-a lăsat de muzică Mihai Sturzu s-a făcut pilot de avion. / Foto: Facebook

În 2012, Mihai s-a apucat de școala de pilotaj, după ce și-a dat seama că nu și-a trăit visul pe care îl avea încă din copilărie.

"Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani. Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie, aveau nevoie să fie patru oameni în grup. Am crezut că e super greu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie, iar la 38 de ani aveam interviu la companie. E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia", a mai declarat fostul cântăreț, care spune și că momentul în care Dana Nălbaru a părăsit trupa Hi-Q a fost unul dintre cele mai grele pentru el.

Citește și: Au cântat împreună în trupa ”Simplu” și sunt prieteni și acum. CRBL, mesaj inedit pentru Smiley: ”Am scris istorie împreună!”

Galerie foto

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv
Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO
02 mihai sturzu
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, și-a împlinit marea dorință. A devenit comandant de aeronavă: "Sunt foarte mândru"
03 Dana Nălbaru
Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită
04 COVER PHOTO
#TOP: Cele mai tari hituri ROMÂNEŞTI care rupeau în 2004
05 hi-q-te-poarta-in-lumea-lor-3d-cu-amanta-video-premiera
Hi-Q te poarta in lumea lor 3D cu 'Amanta'! VIDEO PREMIERA
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
george-vintila-a-vorbit-in-studioul-profm-cu-trupa-hi-q
George Vintila a vorbit in studioul ProFM cu trupa HI-Q!

hi-q-vin-maine-in-studioul-profm-alaturi-de-george-vintila-de-la-ora-10-00
HI-Q vin maine in studioul ProFM alaturi de George Vintila, de la ora 10.00!

mihai-hi-q-anya-nu-era-ea-cand-a-facut-declaratiile-despre-mine
MIhai (Hi-Q): Anya nu era ea cand a facut declaratiile despre mine

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani