Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM OFENBACH - OVERDRIVE

Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO

Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv

Cristiana Oprea, prima româncă pilot care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri, alături de copilotul Alexia Parteni, vor participa sâmbătă, 4 noiembrie, la Super Rally București, trăind bucuria unei competiții desfășurate acasă.

 

Potrivit comunicatului de presă, echipajul Cristiana Oprea/Alexia Parteni va urma un traseu special amenajat în jurul Sălii Palatului, cu startul chiar pe Calea Victoriei, în fața Ateneului.

„Este o senzație specială să concurez acasă, într-un cadru spectaculos din inima Bucureștiului. Vremea blândă de toamnă e perfectă pentru curse, așadar sper să avem alături cât mai mulți spectatori, în special tineri care vor avea ocazia să vadă că pasiunea pentru viteză are sens doar într-un cadru organizat. Misiunea mea este să inspir de la volan cât mai multe fete să își urmeze visul în motorsport, să vadă că orice este posibil”, a declarat Cristiana Oprea.

PROFM este partener media și susține singurul echipaj feminin de raliuri care reprezintă România peste graniță. Mai multe informații despre proiectele și competițiile în care Cristiana este implicată puteți afla pe blogul său cristianaoprea.ro, pe Instagram @crissoprea sau pe pagina de Facebook Cristiana Oprea.

Top citite
01 Cristiana Oprea Alexia Parteni ERC 2024
Campionatul European de Raliuri, obiectiv clar pentru Cristiana Oprea în 2024
02 Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux
Cristiana Oprea, de la termic la electric! Pilotul revine în ERC la Rally di Roma Capitale
03 Connect-R și Smiley/ Foto: Instagram
Connect-R, dezvăluiri fără precedent. Artistul și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie: „M-am bătut cu el”
04 Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux
Cristiana Oprea, baterii încărcate pentru un nou sezon de raliuri!
05 mihai sturzu
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, și-a împlinit marea dorință. A devenit comandant de aeronavă: "Sunt foarte mândru"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
trupa hi-q
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, despre cum și-a dat seama că vrea să fie pilot: "Am licențe pentru toate tipurile de avion"

În a doua jumătate a anilor '90, pe piața muzicală românească apărea trupa Hi-Q, un grup pop-dance fondat în Brașov, care lua cu asalt topurile și discotecile din toată țara. Dana Nălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în această formulă, încă acum, fiecare dintre ei se ocupă de un alt domeniu.

Czech Rally Zlin 2022 - Cristiana Oprea-Alexia Parteni Momentum Images-87
Fetele au dus tricolorul pe podiumul raliului european din Cehia

Ca să termini primul, în primul rând trebuie să termini - așa spune o vorbă înțeleaptă din motorsport, demonstrată cu brio de singurul echipaj românesc prezent la startul penultimei etape din Campionatul European de Raliuri FIA ERC, care a avut loc pe 26-28 august în Cehia.

Cristiana Oprea Alexia Parteni 2022
Cristiana Oprea și Alexia Parteni, pregătite pentru provocarea europeană Czech Rally Zlin

Motorsportul te învață să fii rezilient, o aptitudine însușită și de pilotul Cristiana Oprea, care avea ca obiectiv pentru 2022 disputarea Trofeului Balcanic de Raliuri. Odată cu anularea acestui campionat FIA cu o săptămână înainte de start, planurile au fost ajustate. Cu susținerea partenerilor ei, ea se va concentra pe consolidarea experienței pe asfalt, în raliurile europene din a doua jumătate a sezonului.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...