Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RITON - CHALE

Ce face Dana Nălbaru după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Sunt pocăită, sunt roaba lui Dumnezeu!”

Dana Nălbaru
Dana Nălbaru s-a lăsat de muzică și a devenit antreprenoare/ Foto: Instagram

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, când a renunțat la film și la muzică. Invitată în cadrul unui podcast, aceasta a vorbit despre motivul care a împins-o să ia această decizie.

În cadrul unui interviu acordat lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a dezvăluit că s-a pocăit.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri", a declarat Dana.

De asemenea, fosta solistă de la HI-Q a vorbit și despre un moment dificil din viața ei, când fiul ei s-a îmbolnăvit.

„Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a spus artista.

Citește și: Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită

„Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu”, a mai spus ea.

„Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta.... Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!", mai povestește Dana, potrivit Click.ro. 

Citește și: Anca Țurcașiu, într-o rochie cu o crăpătură abisală, la 52 de ani. Artista și-a impresionat fanii: „Ești superbă!”

Întrebată de Mihai Morar dacă și-ar face o carte de vizită ce ar scrie pe ea, artista a mai replicat „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus".

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru

În decembrie 2021,  Dana Nălbaru dezvăluia că și-a făcut propria afacere, una dulce, pentru care a găsit și un concept inedit. Creează mici prăjituri în forme cubice, pe care le asamblează în torturi în funcție de preferințele clienților ei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii, a scris Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, pe contul ei de Instagram, acolo unde pune deseori imagini cu torturile pe care le realizează.

dana-nalbaru3

Dana Nălbaru s-a apucat de o afacere dulce. / Foto: Instagram

Devenită antreprenoare, aceasta promovează pe rețelele sociale produsele care se bucură deja de mare succes. Dana a explicat de asemenea ce sunt Dalinele și cât costă.
"Dalinele sunt prăjiturele din mousse fin, realizate în laboratorul nostru după o rețetă proprie, lucrate sub supravegherea atentă a șefei noastre cofetar, Mirela, specializată în Spania. Rețeta a fost testată timp de sașe luni pentru a ajunge la gustul perfect. În magazinul nostru dulce puteți găsi până la 22 de arome obținute în mod natural, din fructe, iar torturile noastre în formă de cub rubick au fost special gândite pentru orice tip de eveniment, putând satisface orice gust". 

Galerie foto

Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur

În 2007, Dana a jucat în filmul „După ea" și așa l-a întâlnit pe actorul Dragoș Bucur, cu care s-a căsătorit și are o familie de care este foarte mândră. Cei doi au trei copii, doi biologici și unul adoptat.

Top citite
01 dana nalbaru si dragos bucur
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele
02 dana nalbaru
Fiul Danei Nălbaru are șapte ani și învață pentru Bacalaureat. E un copil supradotat, nu a fost o zi la școală și își uimește părinții
03 Dana Nălbaru
Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită
04 dragos-bucur-dana-nalbaru-familie
Dragoş Bucur s-a mutat cu Dana Nălbaru şi copiii în Olanda
05 ldquo-un-milion-rdquo-de-oameni-alaturi-de-el-proyecto-si-dana-nalbaru-in-cel-mai-nou-videoclip-al-trupei 4
“Un milion” de oameni alaturi de El Proyecto si Dana Nalbaru, in cel mai nou videoclip al trupei! VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
el-proyecto-a-lansat-o-piesa-in-colaborare-cu-dana-nalbaru-no-matter-what-se-aude-aici-audio
El Proyecto a lansat o piesa in colaborare cu Dana Nalbaru. "No Matter What" se aude aici - AUDIO

Dupa "Ella Bella" single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul pentru piesa "No Matter What", Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza single-ul "Un million" feat. Dana Nalbaru.

hi-q-vin-maine-in-studioul-profm-alaturi-de-george-vintila-de-la-ora-10-00
HI-Q vin maine in studioul ProFM alaturi de George Vintila, de la ora 10.00!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Cum arată astăzi actorii care au jucat în
Cum arată astăzi actorii care au jucat în "Pulp Fiction". Marele absent de la reuniunea de 30 de ani a peliculei lui Tarantino

Cum arată astăzi actorii care au jucat în "Pulp Fiction". Marele absent de la reuniunea de 30 de ani a peliculei lui Tarantino

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"