Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TEDDY SWIMS - THE DOOR

Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza din căsătoria cu Andrei Boncea, în vârstă de 25 de ani, a fost prezentă la numeroase evenimente și concerte alături de mama sa, recunoscând că nu este întotdeauna ușor să fii copilul unei persoane publice atât de cunoscute și iubite de public.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, a mărturisit Elena Boncea într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!

Deși împărtășește cu fiica ei pasiunea pentru muzică, Loredana Groza a preferat să o încurajeze pe Elena să își urmeze propriile interese și pasiuni, fără să o împingă către o carieră în lumina reflectoarelor. Artista a subliniat că viața în lumina reflectoarelor poate fi dificilă și că fiecare individ ar trebui să aibă libertatea de a-și alege propriul drum în viață.

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

„Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving să nu intre în această lume. Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, a declarat Loredana Groza recent pentru Cancan.

La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea este producător la unul dintre cele mai de succes radiouri din România. Preferând să își păstreze viața personală cât mai discretă, fiica Loredanei Groza a ales să își țină conturile de socializare private. Pe lângă implicarea în industria radio, tânăra are o pasiune pentru modă, scrie poezii și citește Shakespeare.

Citește și: Loredana Groza a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Elena. Fanii au fost de-a dreptul surprinși: „Parcă sunteți surori”

De-a lungul timpului, Loredana Groza a exprimat numai cuvinte de laudă despre fiica ei. Cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani a Elenei, artista a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă a fost ieri… Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru bucuria, tandrețea și dragostea pe care mi le dăruiești în fiecare zi, mie și tuturor celor din jur! Îți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie și fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”
02 Loredana Groza
Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”
03 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
04 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
05 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea

Carismatice și talentate, Delia și Antonia reușesc să cucerească publicul atât prin muzica pe care o fac, cât și prin postările amuzante de pe rețelele de socializare. Recent, acestea au publicat o fotografie pe Instagram care a creat un val de reacții în secțiunea de comentarii. 

Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 53 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Loredana Groza nu și-a dezamăgit fanii nici în zi de sărbătoare, când a făcut publică o filmare în care apare într-o ținută nonconformistă.

lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Lidia Buble are o relație de aproximativ trei ani cu Horațiu Nicolau, un afacerist în vârstă de 62 de ani. Deși au fost subiectul unor critici din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre ei, acest lucru nu a stat în calea iubirii lor. Recent, artista a dezvăluit de ce nu se afișează alături de partenerul ei în lumina reflectoarelor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun