Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN CALVIN HARRIS - PROMISES

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!”

loredana groza (1)
Loredana Groza / Foto: Facebook

Despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă artista nu a făcut nicio declarație. Până acum, însă, căci în prag de Crăciun, ea și-a deschis sufletul.

Chiar dacă Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat în urmă cu câțiva ani, artista nu a oferit niciodată detalii despre motivele care au stat la baza separării. În cadrul podcastului Fain și simplu, artista a spus că nu va dezvălui care au fost motivele care au provocat ruptura, fiind detalii mult pra intime.

Citește și: Loredana Groza, forme de invidiat la 53 de ani. Artista și-a etalat silueta într-o rochie decupată

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, potrivit Libertatea.

De asemenea, cântăreața a subliniat că nu îi pasă de ceea ce spun oamenii și că ea știe adevărul și ce este mai bine pentru ea.

Citește și: Loredana Groza, ca o puștoaică pe străzile din Londra. Artista a atras toate privirile cu un top decupat și pantaloni cargo

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

Loredana Groza a fost dată de gol de tatăl ei 

La un moment dat au mai existat zvonuri despre divorț, dar nici Loredana și nici Andrei nu au comentat în vreun fel informația. La începutul anului, însă, Vasile Groza, tatăl solistei, a dezvăluit pentru Cancan că fiica lui și fostul ei partener au o relație în care nu există loc de dușmănii. Nu mai sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața celuilalt, însă cel mai important este că nu-și neglijează fiica.

Citește și: Loredana Groza, imagini rare alături de fiica ei, care a împlinit 24 de ani. Imaginile au făcut furori: ”Așa mamă, așa fiică!”

loredana groza, sot, fiica

Loredana Groza, Andrei Boncea și fiica lor, Elena / Foto: arhivă

"Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil", a spus Vasile Groza, fără a preciza când s-a produs despărțirea.

Conform Capital, divorțul ar fi avut loc acum câțiva ani, Loredana și Andrei Boncea fiind separați din 2019. "Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret", au dezvăluit pentru Capital câteva surse, în urmă cu un an.

Citește și: Loredana Groza a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Elena. Fanii au fost de-a dreptul surprinși: „Parcă sunteți surori”

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
02 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
03 loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
04 loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva
05 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...