Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ENRIQUE IGLESIAS - OFF40 - FRIA

La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale

shakira si gerard pique
Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație. / Foto: Profimedia

Unchiul celebrei cântărețe Shakira, Guillermo Ripoll, a rupt tăcerea despre nepoata sa și despre relația ei cu fostul partener, Gerard Pique.

Ripoll este fratele Nidiei Ripoll, mama Shakirei, iar în cadrul unui interviu, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener al nepoatei sale.

Citește și: Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique și planul bine pus la punct de artistă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Pique este o persoană foarte simpatică”, a declarat el pentru El Tiempo.

„Este un familist convins, s-a purtat foarte frumos cu noi, cu respect și afecțiune. Este un tată bun, comunică întotdeauna cu băieții lui”, a mai precizat acesta, potrivit Hola.

gerard pique si shakira

Shakira și Pique, în vremuri mai bune / Foto: Profimedia

Citește și: Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: "M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'"

Ripoll a subliniat, de asemenea, că are o relație uimitoare cu Shakira și este foarte mândru de reușitele sale, de faptul că își dedică timp și resurse pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie: „În primul rând, ea este o persoană care a făcut multe pentru copii și pentru educația lor. A împărțit succesul cu copiii, a construit școli, a condus fundația ei (n.r. Pies Descalzos). A investit mult în tot și sunt extrem de mândru de ea”.

Shakira își va lansa un album nou

În urmă cu câteva săptămâni, Shakira a anunţat lansarea unui nou album, primul după şapte ani. Intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, acesta va fi disponibil începând cu 22 martie.

„Am creat acest album cu voi toţi, haita mea de lupi (o referire la piesa ei din 2009, „She Wolf”), care aţi fost alături de mine la fiecare pas”, a scris ea pe Instagram.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals

Shakira. Getty Images

„Procesul de creare a acestei lucrări a fost unul alchimic”, a mai spus ea. „Scriind aceste cântece, m-am reconstruit pe mine însămi. Cântându-le, lacrimile mele au devenit diamante, iar vulnerabilitatea mea s-a transformat în putere”.

Acest lucru sugerează că despărţirea ei de fotbalistul spaniol Gérard Piqué, care a fost foarte mediatizată, se va afla în centrul acestui nou proiect. Cele două vedete s-au despărţit în 2022, după o relaţie de 12 ani şi doi copii. În anul următor, Shakira a provocat agitaţie în lumea celebrităţilor cu o piesă pe care a înregistrat-o în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, intitulată „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, în care l-a pus acuzat pe fostul ei iubit, printre altele, de infidelitate.

Citește și: Shakira a fost însoțită de cei doi copii ai ei la decernarea premiilor Latin Music. Imaginile cu cei doi puști i-au cucerit pe fani

Potrivit Daily Mail, „Las Mujeres Ya No Lloran” va conţine 16 piese, dintre care şapte single-uri deja dezvăluite: „Acróstico”, „Out of Your League”, „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, „TQG”, „Te Felicito” şi „El Jefe”.

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
04 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
„Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Shakira este o sirenă pe plajă în noile fotografii publicate pe contul ei de Instagram, ce fac parte din campania de promovare a viitorului său album pe care-l va lansa în data de 22 martie. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...