Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRAIDA - NTM

George Vintila a vorbit in studioul ProFM cu trupa HI-Q!

george-vintila-a-vorbit-in-studioul-profm-cu-trupa-hi-q

Inainte de conferinta de presa in care vorbesc despre reunirea trupei Hi-Q, Florin Grozea, Mihai Sturzu si Dana Nalbaru au venit in studioul ProFM si au stat de vorba cu George Vintila la "The Hit Factory".

Ascultatorii ProFM care au fost pe receptie de la ora 10.00 au aflat amanunte de la membrii trupei despre impacarea lor.

"Pentru noi a fost un lucru extraordinar ca ne-am despartit in 2003 pentru ca ne-am maturizat, am aflat cine sintem", a declarat Mihai precizind ca aceasta maturizare se regaseste si in noua lor piesa "Inca o data".

Dupa 7 ani, Dana s-a alaturat inca o data trupei Hi-Q, iar colegii ei spun ca revenirea in formula care i-a consacrat ii indreptateste sa priveasca intr-un viitor mai luminos. Ei au mai vorbit despre 27 de planuri pe care le au pentru trupa ce acum numara 10 membri (cu tot cu instrumentisti, backing vocals si partea tehnica), dar pina la realizarea acestor planuri, fiecare s-a amuzat povestindu-i lui George ca isi mai doresc cate ceva: Mihai - sa devina presedintele Romaniei, Florin - al asociatiei de locatari, iar Dana vrea sa-si cumpere o rochie rosie.

Bineinteles, apropo de revenire si de replica acida a lui Dragos Bucur la adresa lui Florin, George a intrebat-o pe Dana ce parere are sotul ei despre intoarcerea in Hi-Q, Dana a spus ca el o sustine, iar ceilalti au evitat un raspuns la intrebarea lui George, Mihai preferind sa povesteasca despre experienta de a vedea un film intr-un cinematograf din mall.

Asculta aici interviul integral realizat de George Vintila cu Hi-Q!

Vezi in galeria foto mai multe poze cu Hi-Q @ The Hit Factory!


Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
02 mihai sturzu
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, și-a împlinit marea dorință. A devenit comandant de aeronavă: "Sunt foarte mândru"
03 trupa hi-q
Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, despre cum și-a dat seama că vrea să fie pilot: "Am licențe pentru toate tipurile de avion"
04 matinali 4
Interviu cu Drăcea, Ralu și Bogdan, noii prezentatori ai matinalului PROFM - What The Fun!
05 george vintila
George Vintilă, unul dintre oamenii de bază de la PROFM, vizită-surpriză la aniversarea de 29 de ani a postului. Cu ce se ocupă acum
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dana Nălbaru
Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită

În a doua jumătate a anilor '90, pe piața muzicală românească apărea trupa Hi-Q, un grup pop-dance fondat în Brașov, care lua cu asalt topurile și discotecile din toată țara. Dana Naălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în această formulă, încă acum, fiecare dintre ei se ocupă de un alt domeniu.

selena-main
Selena Gomez, mărturisiri despre coșmarul prin care a trecut: "Știam că nu puteam continua dacă nu învățam să-mi ascult corpul și mintea”

The "2017 Billboard Music Awards" and ELLE Present Women In Music at YouTube Space LA
Drama prin care a trecut Billie Eilish, cea mai populară cântăreață a momentului: "Nu suportam singurătatea"

Billie Eilish a profitat de apariția în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone" pentru a le vorbi deschis fanilor despre depresie și auto-vătămare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...