Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER COI LERAY - PLAYERS

Interviu cu Drăcea, Ralu și Bogdan, noii prezentatori ai matinalului PROFM - What The Fun!

matinali 4

Din 12 septembrie, reversul tristeții a devenit „What The Fun!”, noul matinal PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan. Știm că radioul și comedia au mers întotdeauna mână în mână, iar industria nu ar fi aceeași fără boost-ul de umor al matinalilor noștri, așa că, ne-am gândit să îi aducem astăzi pe „scena” interviurilor.

Putem spune, cu ușurință, că Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu sunt oamenii cu care îți dorești să începi diminețile și să exclami „What The Fun!”. Dacă și tu te consideri un ascultător cu minte curioasă, cu fascinație pentru oameni și povești, dispus să zică „NU” în fața prea multor presiuni sociale, dar un mare „DA” distracției, încă de la 7 dimineața, noii matinali sunt tot ce îți trebuie.

Și, pentru că schimbările nu mai sunt de mult timp despre teamă, ci despre devenire și încercare, vă invităm să îi descoperiți pe colegii noștri.

Bogdan Drăcea este un tânăr artist iubit de public pentru realitatea pe care o surprinde prin umorul său și prin spectacolele de stand-up comedy, dar și pentru stilul său original, caracterizat prin simplitate. Cunoscut anterior drept prezentatorul podcastului Window Shopping, și nu numai, din 12 septembrie a devenit cunoscut și drept „noul matinal de la PROFM”.

A fi comediant presupune un set ușor diferit de abilități față de cel al unui prezentator de radio, chiar dacă ambele se desfășoară live. Care sunt, din punctul tău de vedere, elementele de legătură dintre stand-up comedy și radio?
Pentru mine e foarte ușor, deoarece, la fel ca la stand-up, și la radio aberez foarte mult și pot să vorbesc oricât despre nimic. Singurul element de legătură între cele 2 este publicul. Doar că, spre deosebire de stand-up, la radio feedback-ul vine după ce ieșim din emisie. Momentan e bun, mai vorbim peste 2 luni.

Consideri că podcastingul a ușurat tranziția ta la radio?
M-a ajutat foarte mult Window Shopping să devin mai dezinvolt. În general, îmi e rușine de oameni și sunt antisocial, dar mă lupt cu asta zilnic. Plus că, mereu poți să te prefaci relaxat și după un interviu te duci să plângi și să mănânci înghețată.

Oamenii râd, de multe ori, din cauza fricii, știind că în spatele unei glume există mereu și un adevăr. Cum îți dai seama că provoci râsete sincere sau că ai completat frumos starea unui om?
Cred că sunt un om super simplu și caut să vorbesc mereu despre lucrurile în care se regăsește majoritatea. Nu știu, sincer, ce simte fiecare om cand îl fac să râdă, dar știu sigur ce simte dacă nu râde și anume, că mai am de lucrat.

Dacă ar fi să rezumi cele mai recente schimbări din viața ta, într-o glumă scurtă, cum ar suna?  
S-a schimbat mult, doar prin simplul fapt că acum mă trezesc la ora 6:00, odată cu paznicul de la market, cum mi-a zis un băiat.

Îmi doresc ca ascultătorii să vadă în mine un/ o...
Să vadă în mine un „băjat” cu voie bună și care se bagă la caterincă, indiferent de situație.

Dacă ai putea defini condiționarea, ce ai spune despre ea?
Cu toții suntem condiționați să trăim într-un anume fel sau să respectăm reguli cu care nu suntem de acord. Ori te obișnuiești cu asta, ori poți să fii vocal atunci când nu îți convine ceva.



Raluca Cojocaru face parte din echipa PROFM din 2018. După doi ani petrecuți în redacția de știri a radioului, colega noastră a făcut switch la echipa DJ-ilor, pregătită să împărtășească lumii tot ce are mai bun. Nu există stare cu care Raluca să nu empatizeze, iar din 12 septembrie a spus „DA” provocării de a concura cu Drăcea și Bogdan în de-ale glumelor.

Patru ani de PROFM and you’re still counting. Ce înseamnă pentru tine noul trio și cum te simți știind că vei schimba ora de emisie?
Mă bucur foarte tare de oportunitatea asta, de faptul că am ajuns să fac echipă cu acești Bogdani absolut savuroși, mega amuzanți, și sunt încântată de faptul că pot să învăț zilnic de la ei cum să nu mai iau viața atât de în serios, în primul rând, dar și cum să fac glume care să prindă. Iar de când mă trezesc la 5:00, simt că fac mai multe într-o zi, așa că, toată oboseala spre bine. Eram prietenă, oricum, cu cafeaua, dar acum suntem BFFs.

Ce ai de gând să îi faci lui Drăcea dacă va câștiga „ilegal” de multe joke battles?
Ăsta e terenul lui, așa că, ce să fac, o să râd la glumele lui până când o să-mi zică să mai tac din gură, că doar nu toate sunt chiar atât de funny...

Îmi doresc ca ascultătorii să vadă în mine un/ o...
Un om veselos și de nădejde. Așa îmi place mie să mă prezint. Un om simplu, cu zile bune și rele, uneori cu crize de râs, alteori cu nervi, dar mereu open să aud poveștile ascultătorilor, să le iau pulsul, să aflu ce muzică faină mai ascultă sau ce au mai pățit ei prin trafic.

Ce îți aduce fericire în zilele de toamnă?
Plimbările pe un aer respirabil, cu tot felul de arome (de la vinete coapte până la struguri), dar mai ales faptul că vremea asta mai rece, mai ploioasă, mă face să stau în casă și să mai termin din cele 13235246 de cărți începute și abandonate... Toamna e un bun prilej să te apuci de lucrurile amânate. Chiar și de curățenia de Paște, da..

Dacă ai putea defini condiționarea, ce ai spune despre ea?
Cred că există lucruri pe care le poți alege și altele pe care trebuie să le accepți așa cum sunt. Sau să te chinui să le schimbi, dacă nu se poate așa ceva... Dar cred că noi ne-am obișnuit deja cu vorba „dacă trebuie, cu plăcere”.

Bogdan Ciudoiu a debutat la radio încă din perioada liceului, tot la PROFM, mai precis, la ProFM'sCOOL (la acea vreme, un proiect dedicat liceelor din București și din orașele mari). A revenit în echipa PROFM în urmă cu un an și, până la finalul acestei veri, a realizat, alături de Raluca, programul de după-amiază. Cu peste 15 ani de experiență în FM, Bogdan este pregătit acum să se echipeze cu muzică și glume pentru toate gusturile și să aducă voie bună, încă de la răsărit.

Cum privești această schimbare, după un an de PROFM în care după-amiezile au fost ale tale?
Pentru mine este un fel de revenire la programul sănătos și productiv. Plus că, îmi place maxim răcoarea de la prima oră.

Ce ai de gând să îi faci lui Drăcea dacă va câștiga „ilegal” de multe joke battles?
Ca să fiu sincer, lupta pentru mine e deja pierdută după prima emisiune. Tocmai asta e interesant la Drăcea…că e super funny fără să caute să fie. Asta mi se pare ceva foarte greu de găsit :)

Îmi doresc ca ascultătorii să vadă în mine un/ o...
Îmi doresc ca ascultătorii să vadă în mine o sursă de energie și un prieten cu care pot râde la cafea dimineața.

Ce îți aduce fericire în zilele de toamnă?
Recent a început să-mi aducă fericire și satisfacție faptul că mi-am luat permisul pentru motor și, practic, am găsit o metodă bună să „fentez” traficul. Dar, indiferent că e toamnă sau alt anotimp, cea mai mare fericire și relaxare mi-o aduc city-break-urile. :)

Dacă ai putea defini condiționarea, ce ai spune despre ea?
Aș spune că este genială și oribilă în același timp. În ambele cazuri, necesară. Și, totuși, într-un caz ideal, îmi vine în minte o vorbă din bătrâni: „Alege întotdeauna varianta care nu te pune să alegi”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Top citite
01 A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!
02 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
03 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
04 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
05 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar de când au apărut Akim și Dominic sunt cu adevărat o familie împlinită. Dacă cei doi cântăreți au oferit interviuri în nenumărate rânduri, acum a venit și rândul puștilor să fie intervievați. 

slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august

Clasamentul celor mai citate surse media în luna august în România, realizat de compania de monitorizare mediaTRUST, arată că Digi24, DigiSport, DigiFM și PROFM dau ora exactă în materie de știri și informații de interes național.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

WTFun
DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

izabela spataru what the fun profm
Numerologul Isabela Spătaru îți spune cum îți influențează viața cifra destinului. Care sunt cei mai norocoși oameni

Drăcea, Ralu și Bogdan, matinalii de la PROFM, și-au început săptămâna în forță, căci au avut-o invitată pe Izbela Spătaru, numerolog de profesie.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”
Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

DIGI ANIMAL WORLD Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit

Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
DIGI SPORT Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro
DIGI FM Florin Negruțiu, despre Trenuri, Parizer și TikTok
Florin Negruțiu, despre Trenuri, Parizer și TikTok