Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

lora

Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

Taylor Swift

Taylor Swift a fost desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023: „Nimeni de pe planetă nu poate emoționa atât de mulți oameni”

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată miercuri Personalitatea Anului 2023 de către revista TIME, pentru că "nimeni altcineva de pe planetă în prezent nu poate emoţiona atât de bine atât de mulţi oameni".

dan bittman

Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără niciun efort. Ce stil de viață are artistul la 61 de ani: „Mănânc de toate”

Dan Bittman se menține într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 61 de ani. Cântărețul a făcut câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață și a reușit să slăbească 7 kilograme. Recent, în cadrul unui interviu, Dan a dezvăluit care este secretul siluetei și cum reușește să aibă mereu energie. 

Rockin' Around the Christmas Tree/ Profimedia

Melodia „All I Want for Christmas is You” cântată de Mariah Carey, detronată de un alt cântec. Ce piesă de Crăciun a ajuns în topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, vedeta a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii cu "All I Want for Christmas is You". Însă, anul acesta, cântăreaţa a fost detronată de un alt cântec de Crăciun: "Rockin' Around the Christmas Tree", de Brenda Lee.

Cher

Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală internațională este, cu siguranță, Cher. Ajunsă la 77 de ani, diva are în spate o carieră de multe decenii.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

Oana Radu

Oana Radu, răvășitoare după divorț. Cântăreața a arătat perfect într-o rochie mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros și a mărturisit că a fost o experiență extrem de dureroasă pentru ea, Oana Radu încearcă să rămână optimistă și nu ratează ocazia de a-și surprinde prietenii virtuali.

Ultimele știri

Loredana Groza

Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”

Selim the Kid

Cine sunt părinții lui Selim The Kid. Tatăl lui este luptător de MMA și s-a mutat în România când era copil

shania (10)

Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat

stire PROFM lisabona

FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!