Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Știri

Marius Moga și fiica lui, Maria Elisabeta/ Foto: Instagram

Cum arată fiica lui Marius Moga. Maria Elisabeta are 8 ani și e combinația perfectă între el și soție: E cochetă, autoritară, sensibilă

Marius Moga trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Bianca Lăpuște. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună o fiică, pe Maria Elisabeta, în vârstă de 8 ani. Deși cântărețul este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, ținându-și fiica departe de ochii curioșilor, nu ratează nicio ocazie pentru a se mândri cu ea. 

Selena Gomez / Profimedia Images

Selena Gomez ar avea un nou iubit: „El este totul în inima mea!” Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o

Selena Gomez pare să traverseze o perioadă excelentă. Cântăreața nu doar că se bucură de succes cu videoclipul piesei „Single Soon”, pe care l-a lansat de curând, dar ar avea și un nou iubit.

oana matache sora deliei (2)

Oana Matache, detalii despre începutul relației cu Radu Siffredi: „Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze”

Oana Matache a fost extrem de discretă cu viața sa personală, însă atunci când s-a afișat cu alt bărbat a stârnit multe controverse. Recent, sora Deliei a vorbit deschis despre începutul relației cu Radu Siffredi. 

Taylor Swift

Antrenamentul draconic pe care l-a făcut Taylor Swift pentru turneul Eras: „Aveam nevoie de oase puternice”

Taylor Swift a luat în serios pregătirea pentru turneul Eras. Artista a apelat la ajutorul unor experți în fitness și în coregrafie, pentru a se asigura că este într-o formă excelentă pe scenă. 

diddy

Diddy, a patra plângere de viol, în decurs de trei săptămâni. Acuzat alături de alți doi bărbați că au agresat sexual o minoră

Rapperul Sean Combs, alias Diddy sau Puff Daddy, este vizat de o nouă plângere în care este acuzat că a violat în grup o tânără de 17 ani în 2003, a patra acuzaţie de agresiune sexuală în trei săptămâni pentru legenda hip-hop-ului.

Sore

Sore, dezvăluiri despre separarea de Mircea Julean. În ce relații a rămas cu tatăl fiicei ei: „E implicat!”

A trecut mai bine de un an și jumătate de când Sore și Mircea Julean au decis să se despartă, iar acum artista a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu tatăl fiicei ei acum.

lora

Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

Ultimele știri

Selim the Kid

Cine sunt părinții lui Selim The Kid. Tatăl lui este luptător de MMA și s-a mutat în România când era copil

shania (10)

Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat

stire PROFM lisabona

FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!

gwen stefani si gavin rossdale

Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de baie în Mexic

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!