Bucuresti | 102,8FM VUNK - DE AZI INCEP SA TE UIT (NEW PW)

Știri

Mariah Carey

Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă

Mariah Carey pare a fi într-o perioadă excelentă a vieții sale. Deși s-a despărțit recent de Bryan Tanaka, cu care a avut o relație de șapte ani, diva absolută a muzicii din SUA e din ce în ce mai vizibilă. Apare mai des în pozele făcute de paparazzi, pe Instagram face clipuri cu autoironie, iar cea mai recentă apariție la un eveniment a arătat-o mai curajoasă ca oricând în atitudine și vestimentație.

kelly clarkson (7)

Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: "Nu am fost șocată când am aflat"

De aproape un an, Kelly Clarkson promovează o nouă imagine. Artista de 41 de ani, care a trecut printr-un divorț dureros și este mama a doi copii, spune că s-a pus pe slăbit după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății sale. Nu a făcut-o, însă, imediat.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'

Mesajul făcut public de Jessica Biel în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani

Justin Timberlake a împlinit 43 de ani, iar soția sa, Jessica Biel, a făcut public un videoclip în care a surprins mai multe imagini făcute de-a lungul timpului. În plus, clipul inedit a fost însoțit de un mesaj emoționant.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, "Deep Fear", după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

alexandra stan

Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei

Recent, Alexandra Stan declara că îi este greu să-și facă o relație serioasă pentru că cei mai mulți bărbați au tendința de a o vedea ca pe un trofeu. Iată că lucrurile s-au schimbat rapid și solista a fost pozată în compania unui tânăr potent financiar, originar din Belgia.

vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie

La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante

În februarie, Film Now devine scena unde actori de renume se reunesc pentru a da viață unor povești fascinante, inspirate din realitate sau desprinse din paginile unor romane de succes. Cinefilii sunt invitați să exploreze complexitatea ființei umane pentru a descoperi iubirea, în diversitatea formelor sale: dragostea pentru glorie și putere, pasiunea adolescentină, profunzimea iubirii mature sau devotamentul necondiționat față de semeni și spiritualitate.

Celebrity Selfies

Hailey Bieber e Miss Noiembrie într-un calendar inedit. Soția lui Justin Bieber face furori în costum de baie și cizme de blană

Hailey Bieber face furori pe rețelele sociale cu propriul calendar în care apare alături de alte modele celebre.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!