Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ED SHEERAN - BAD HABITS

Știri

antonia

Motivul pentru care Antonia nu postează poze în costum de baie, deși e în vacanță în Maldive: "Sunt în etapa de grăsuță, am celulită"

Așa cum fac mulți artiști români la început de an, Antonia și Alex Velea au ales să plece într-o vacanță exotică. Și-au luat cei doi băieți și au ajuns în Maldive, una dintre destinațiile preferate ale vedetelor de la noi. Deși e de câteva zile bune acolo, Antonia nu a postat până acum nicio poză în costum de baie, motiv pentru care a început să fie chestionată și presată de fani.

Nicoleta Luciu

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar rămâne o apariție de invidiat. Nicoleta Luciu, zeiță într-o rochie cu șliț adânc: Arăți divin

Britney Spears/  Profimedia

Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Selena Gomez și noul ei iubit, Benny Blanco, surprinși în ipostaze tandre la un meci de baschet. Artista nu s-a putut opri din zâmbit

Selena Gomez și Benny Blanco formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Artista a confirmat că este într-o relație cu producătorul în vârstă de 35 de ani la începutul lunii decembrie, iar acum se bucură de fiecare moment împreună, fără să se mai ascundă. 

EXCLUSIVE: Madonna, daughter Lourdes Leon and son Rocco celebrate New Year’s Eve with a family lunch in St Bart’s

Lourdes, fiica Madonnei, apariție inedită în St. Barts. A atras privirile îmbrăcată într-o salopetă transparentă și cu un batic pe cap

Lourdes Leon a fost o apariție în St. Barts, unde a petrecut sărbătorile împreună cu mama sa, celebra Madonna, dar și cu frații ei mai mici.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit aniversarea a patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului, în Malibu, după ce și-au rezolvat, se pare, problemele de cuplu. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp, la începutul anului trecut.

alexandra stan

S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Alexandra Stan a intrat în forță în noul an. Solista nu a urcat pe scenă, ci a preferat să nu-și ia niciun angajament profesional. S-a distrat, în schimb, cu prietenii. Au ales un club din București, unde s-au bucurat de atmosferă, au dansat și s-au distrat până în zori.

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!