Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ADI ISTRATE - REGRETI (NEW PW V2)

Știri

billie (1)

Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety

Piesa lui Billie Eilish, „What Was I Made For?”, de pe coloana sonoră a filmului „Barbie”, a fost desemnată „cel mai bun cântec al anului 2023” de către revista Variety.

Jennifer Lopez shows fans her 'JLo Beauty' holiday make up edit 2023

Jennifer Lopez, cu abdomenul de fier la vedere, în St. Barts. Artista își petrece vacanța la plajă

Jennifer Lopez a făcut senzație în St. Barts. JLo a cucerit toate privirile în timp ce s-a relaxat la o plimbare pe malul mării.

Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024

În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite

Pentru un început de an promițător, Film Now anunță un regal de producții spectaculoase care vor provoca imaginația iubitorilor de film, aflați în căutarea unei experiențe cinematografice memorabile.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

ariana

Ariana Grande, aproape de nerecunoscut după transformările de look de anul acesta. Artista, în fustă mini, la cină cu iubitul ei

Ariana Grande și iubitul ei, Ethan Slater, au fost fotografiați într-o apariție rără în public, alături de tatăl artistei. Cei trei au ieșit împreună la cină, la un restaurant din New York.

Delia și Ion Matache/ Foto: Facebook

Tatăl Deliei Matache, transformare radicală după ce a renunțat la călugărie. Cum arată la cinci ani de când s-a întors de la Athos

Tatăl Deliei, Ion Matache, și-a petrecut aproape două decenii din viață pe Muntele Athos. În urmă cu cinci ani, însă, s-a întors acasă, iar acum au apărut noi imagini cu el, în care este de nerecunoscut, căci a renunțat la barbă și la părul lung.

Raluka

Raluka, declarații neașteptate despre căsătorie: „Suntem foarte bine așa cum suntem!” Iubitul ei este mai mare decât ea cu 20 de ani

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!