Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SMILEY - CULOAREA TA

Dezvăluiri neașteptate despre Sophie Turner. Ce a făcut înainte ca Joe Jonas să anunțe divorțul: „N-ai fi zis că trece prin așa ceva!”

Joe Jonas și Sophie Turner
Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după patru ani de mariaj. / Foto: Profimedia

Relația dintre Joe Jonas și Sophie Turner este deja „istorie”. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, iar înainte de a face anunțul care i-a surprins pe fani, actrița a petrecut pe cinste într-un club.

Potrivit mărturisirilor făcute de un barman, actrița din „Game of Thrones” a consumat mai multe cocktailuri și shoturi într-un bar din Digbeth, Birminghan, sâmbătă seară, când a participat la o petrecere ce a marcat încheierea filmărilor în oraș pentru serialul „Joan”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Joe Jonas, declarații despre momentul în care a părăsit-o pe Taylor Swift prin telefon. Cei doi au avut o relație în urmă cu 15 ani

Conform Daily Mail, aproximativ 70 de persoane, colegi de-ai actriței, au fost prezente la petrecere, iar cea care s-a făcut remarcată a fost Sophie, în vârstă de 27 de ani.

„A fost o companie grozavă, am râs mult. Nu mi-a venit să cred cât de fericită și relaxată era. N-ai fi crezut că trece printr-un divorț. Am petrecut mult timp vorbind, avem multe lucruri în comun, chiar și niște prieteni”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate.

„Nu a pomenit de soțul ei sau despre copii, nu a făcut nicio referire la divorț. Când am aflat din presă am fost șocat, dar atunci am înțeles comportamentul ei, dorința ei de a se distra. Am simțit că i-a lipsit asta”, a mai dezvăluit acesta.

Joe Jonas a depus actele de divorț

Cântăreţul american Joe Jonas a depus actele prin care a cerut divorţul de actriţa engleză Sophie Turner, devenită celebră după ce a interpretat personajul Sansa Stark în serialul "Game of Thrones".

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, a declarat că această căsătorie este "iremediabil destrămată", potrivit documentelor depuse la un tribunal din Miami. Patru ani a durat mariajul dintre cele două staruri, timp în care au devenit părinții a două fetițe. 

Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, şi Joe Jonas au semnat un contract prenupţial înainte să se căsătorească în 2019, iar acel document va dicta termenii în care va fi finalizat divorţul lor, a precizat site-ul TMZ.

Citește și: Joe Jonas, declarații despre momentul în care a părăsit-o pe Taylor Swift prin telefon. Cei doi au avut o relație în urmă cu 15 ani

Stiluri de viață diferite și luni întregi în care au stat la distanță

"Ei îi plac petrecerile, lui îi place să stea acasă. Au stiluri de viaţă diferite", a dezvăluit o sursă pentru TMZ.

Deși fanii celor doi s-au arătat uimiți de decizia despărțirii, pentru apropiați nu a venit ca o surpriză. Joe și Sophie au petrecut "întreaga vară separat", potrivit unei surse citate de People.

Citește și: Sophie Turner, spectaculoasă în rochia de mireasă. Primele imagini de la nunta cu Joe Jonas, din Franța

"Nu erau despărțiți, dar au trăit separat de câteva luni. Nu s-au mai înțeles de ceva vreme, dar speră să rezolve totul într-un mod amicabil. În ceea ce privește custodia, decid în timp real, pentru că asta (decizia divorțului) tocmai a apărut. Au un contract prenupțial. Ca familie, erau stabiliți în Florida. Copiii au fost cu el în ultimele luni, au călătorit cu el și cu familia cât timp a fost în turneu. Sophie a lucrat în Marea Britanie", a mai spus persoana din apropierea cântărețului din trupa Jonas Brothers și a actriței din "GoT".

Galerie foto

Top citite
01 Mama lui Joe Jonas, reacție/ Captură video TikTok
Cum a reacționat mama lui Joe Jonas când fiul ei a cântat pe scenă piesa scrisă pentru Sophie. Momentul i-a emoționat pe fani
02 2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Joe Jonas s-a simțit ca „într-o închisoare” în căsnicia cu Sophie Turner: „Mă străduiesc să-l fac să petreacă timpul numai cu mine”
03 Joe Jonas și Sophie Turner
Joe Jonas și Sophie Turner divorțează. Trăiesc vieți separate de câteva luni: "Ei îi plac petrecerile, lui îi place să stea acasă"
04 Joe Jonas, despre despărțirea de Taylor Swift
Joe Jonas, declarații despre momentul în care a părăsit-o pe Taylor Swift prin telefon. Cei doi au avut o relație în urmă cu 15 ani
05 joe jonas sophie turner
Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți. Fanii au văzut imediat o legătură între numele copilului și Game of Thrones
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
joe jonas sophie turner
Joe Jonas și Sophie Turner vor deveni părinți. Ce scrie presa străină despre sarcina actriței

Potrivit Us Weekly și Just Jared, care au publicat știrea în exclusivitate, Joe Jonas și Sophie Turner se pregătesc să devină părinți.

joe jonas sophie turner
Sophie Turner, spectaculoasă în rochia de mireasă. Primele imagini de la nunta cu Joe Jonas, din Franța

Sophie Turner este superbă în rochia de mireasă semnată Louis Vuitton. Actrița din Game of Thrones a făcut publice primele fotografii de la nunta cu Joe Jonas. 

"X-Men: Dark Phoenix" Exclusive Fan Event Photocall
După Maisie Williams, Sophie Turner recurge la un nou look. Cum își promovează actrița din GoT noul film

Sophie Turner, actrița care a interpretat-o pe Sansa Stark în Game of Thrones, și-a afișat look-ul fresh la 'Graham Norton Show', unde a fost invitată pentru a-și promova noul film în care joacă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...