Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Joe Jonas, declarații despre momentul în care a părăsit-o pe Taylor Swift prin telefon. Cei doi au avut o relație în urmă cu 15 ani

Joe Jonas, despre despărțirea de Taylor Swift
Joe Jonas, despre despărțirea de Taylor Swift / Getty Images

Nu este niciun secret că Taylor Swift și Joe Jonas au avut o relație în urmă cu mai bine de 15 ani, însă lucrurile dintre ei s-au terminat prost, artista fiind părăsită prin telefon.

Taylor și Joe au ieșit împreună în 2008, iar în același ani, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, ea a mărturisit că a fost părăsită.

„Într-o zi voi găsi pe cineva care va fi, pe bune, grozav pentru mine. Când mă voi uita la acea persoană, nici măcar nu voi mai fi capabilă să-mi amintesc bărbatul care s-a despărțit de mine prin telefon, în 25 de secunde, pe când aveam 18 ani”, spunea ea atunci.

Ellen a reacționat imediat: „Îmi pare rău să aud asta, sunt milioane de oameni care au aflat asta. Vor fi supărați pe el”.

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn, adio după șase ani de relație. Ce spun apropiații despre despărțirea care i-a șocat pe fani

În 2019, în cadrul aceleiași emisiuni, Taylor a fost întrebată care a fost cel mai grav lucru pe care l-a făcut ca adolescentă, iar ea a răspuns: „Probabil atunci când l-am criticat pe Joe în emisiunea ta. A fost prea mult. Aveam 18 ani. Acum râdem despre asta”, spunea ea.

În cadrul emisiunii lui Lorraine, în 2019, Joe Jonas a vorbit și el despre acel moment: „Este ceva pentru care m-am simțit foarte prost. La finalul zilei, însă, am mers mai departe. Sunt sigur că și Taylor a depășit momentul. Eram foarte tineri”, spunea el.

Citește și: Taylor Swift, în cea mai îndrăzneață apariție a ei, într-un body acoperit doar de o „fustă” din plasă

Întrebat cum se simte acum, la mai bine de 15 ani de la acel moment, artistul a declarat: „Sunt bine cu Taylor. Suntem cool”, a spus el în cadrul emisiunii lui Dax Shepard.

Taylor Swift are un nou iubit 

Populara solistă ar avea deja un nou iubit, nimeni altul decât Matty Healy, liderul trupei The 1975. Ea are 33 de ani, el are 34, se cunosc din 2014, iar prietenia lor de aproape un deceniu s-ar fi transformat acum într-o poveste de dragoste, scrie The Sun.

Taylor Swift și Matty Healy

Taylor Swift și Matty Healy / Foto: Profimedia

Conform publicației britanice, artiștii ar fi gata să-și asume public relația foarte curând. O sursă din apropierea lui Taylor a declarat: "Ea și cu Matty sunt îndrăgostiți nebunește. Sunt la început, dar se simte cum trebuie. Au fost un cuplu, dar pentru puțin timp, acum aproape 10 ani, dar timing-ul nu a fost potrivit. Taylor și Joe s-au despărțit, de fapt, în februarie. Atât Matty, cât și Taylor au fost în turneu în ultimele săptămâni, așa că au avut o mulțime de apeluri video și de mesaje, dar ea abia așteaptă să-l vadă din nou. Sunt staruri internaționale și înțeleg presiunea mai bine decât oricine. Își susțin reciproc carierele. Amândoi sunt mândri și încântați de această relație și, spre deosebire de cea de dinainte a lui Taylor, care a fost ținută departe de lumina reflectoarelor, ea vrea să-și asume această poveste de dragoste și să nu o țină ascunsă. Taylor vrea doar să-și trăiască viața și să fie fericită. Le-a spus prietenilor că Matty merge în Nashville pentru a o sprijini în următoarea etapă a turneului ei".

Galerie foto

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
03 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
04 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
05 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco

Selena Gomez e super îndrăgostită de Benny Blanco și se simte foarte bine în relația cu producătorul muzical, spun prietenii ei apropiați. În decembrie 2023, cântăreața confirma noua iubire pe care o trăia deja de câteva luni.

dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”

Necazurile par să nu o ocolească deloc pe Dana Marijuana, care a dezvăluit că a fost nevoită să anuleze nunta cu iubitul ei, Valentin și, mai mult de atât, ea a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală