Bucuresti | 102,8FM MODJO - 2000 - LADY (HEAR ME TONIGHT) (PRO FM EDIT 2)

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

Sophie Turner și Taylor Swift
Sophie Turner și Taylor Swift sunt prietene la cataramă. / Foto: Profimedia

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

Sophie Turner a vorbit despre acest subiect în noul număr British Vogue. Prietenia dintre ea și Taylor Swift a înflorit la momentul potrivit. Anul trecut, în septembrie, Joe Jones a intentat divorț de actrița din "Game of Thrones", după patru ani de căsnicie. La acel moment, tânăra de 28 de ani s-a trezit în New York fără un loc în care să stea alături de fetițele ei, Willa și Delphine. Atunci a întrebat-o pe Swift dacă are idee de vreo casă de închiriat, dar megastarul pop s-a oferit să-i dea apartamentul ei. 

Citește și: Joe Jonas s-a simțit ca „într-o închisoare” în căsnicia cu Sophie Turner: „Mă străduiesc să-l fac să petreacă timpul numai cu mine”

Sophie Turner și Taylor Swift

Sophie Turner și Taylor Swift sunt prietene la cataramă. / Foto: Profimedia

"Taylor a fost eroină absolută pentru mine. Nu am fost niciodată mai recunoscătoare nimănui așa cum i-am fost ei pentru că m-a luat pe mine și pe copiii mei și ne-a oferit o casă și un spațiu sigur. Are cu adevărat o inimă de aur", a spus Sophie în Vogue. Cele două vedete au fost pozate împreună de câteva ori, în septembrie, când Turner avea cea mai mare nevoie de sprijin.

Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după patru ani de mariaj. / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a reacționat mama lui Joe Jonas când fiul ei a cântat pe scenă piesa scrisă pentru Sophie. Momentul i-a emoționat pe fani

Sophie Turner și Joe Jonas au început o relație în 2016 și s-au logodit în 2017. Cuplul s-a căsătorit inițial în Las Vegas în mai 2019, iar o lună mai târziu a urmat o ceremonie oficială. După ce au divorțat în septembrie 2023, Sophie și Joe au avut o bătălie juridică pentru custodia fiicelor lor, Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de 19 luni.

Cu 15 ani în urmă, Taylor Swift a avut o relație de câteva luni cu Joe Jonas.

Galerie foto

Top citite
01 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
02 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
03 oana radu
Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"
04 Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift
05 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami
Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”

Jennifer Lopez și-a exprimat nemulțumirea față de Ben Affleck prin intermediul versurilor unei melodii, sugerând că soțul ei „nu o merită”. Artista de 54 de ani a alimentat speculațiile legate de o posibilă despărțire printr-o postare criptică pe rețelele sociale.

CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere