Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ADI ISTRATE - OFF40 - UN PIC

Dan Bittman nu se sfiește să meargă cu transportul în comun. Cum reacționează fanii când îl văd în autobuz sau în tren: „Unii se uită”

dan bittman
Dan Bittman, vocalistul trupei Holograf / Foto: Facebook

Dan Bittman, cunoscutul artist al trupei „Holograf”, demonstrează că nu se lasă purtat de valul celebrității când vine vorba de deplasările sale, atât prin București, cât și prin țară, optând adesea pentru transportul în comun.

La vârsta de 61 de ani, Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din România, iar în ciuda statutului său de vedetă, cântărețul preferă simplitatea și eficiența când alege modul de transport. Pentru vacanțele la munte, în Predeal, el alege trenul, considerându-l o opțiune mai rapidă decât mașina.

Într-o apariție recentă în podcastul lui Teo Trandafir, Bittman a dezvăluit un detaliu surprinzător despre viața sa personală. Artistul a mărturisit că a avut permisul de conducere suspendat, aceasta situație făcându-l să aprecieze și mai mult avantajele transportului public.

Citește și: Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără niciun efort. Ce stil de viață are artistul la 61 de ani: „Mănânc de toate”

„Știi cât de bine mă simt fără? Sunt atâtea mijloace de transport…”, a spus artistul, care a dezvăluit că îi place să meargă cu autobuzul prin București. „Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Ce să zică lumea? Unii se uită, alții nu…Mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301 și îmi place. Te duci cu telefonul și faci beep (n.r. plătești cu cardul) și dai 3 lei, adică 3 lei, nimic. Și ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș”, a explicat Dan Bittman.

De asemenea, el apelează la transportul public și atunci când merge în vacanță: „La munte, două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase. Cu trenul, clasa întâi sau a doua, depinde cum găsești. Se mai uită unul în câș. Bună ziua, domnul Dan! Ăla care vine și îți ia amprenta dacă ai plătit. Dar nu e nicio problemă, așa ar trebui să fie normalitatea, gen Suedia dacă mă întrebi. Bănuiesc că acolo toată lumea e pe mijloace de transport. Dacă toate ar merge așa cum ar trebui să meargă, ar fi nemaipomenit. N-ai mai avea nevoie de mașini, de înghesuială”.

Dan Bittman iubește din nou. Artistul a dezvăluit că are o nouă iubită: „Suntem în teste”

În cadrul aceluiași podcast, Dan Bittman a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, dezvăluind că în prezent se află într-o relație. Surprinzător, noua sa parteneră nu este o figură publică din lumea showbizului, contrar zvonurilor care l-au legat anul trecut de Denisa Rifai, după ce au fost observați împreună la malul mării.

Citește și: Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman. "Nu îmi place ca lucrurile din intimitatea unei familii să fie publice"

„Suntem în teste”,  a declarat Dan Bittman, care recunoaște că e complicat să aibă o relație având în vedere viața lui de artist. „Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine. Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață… o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a mai declarat Dan Bittman.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...