Bucuresti | 102,8FM AKON - RIGHT NOW

Cât costă o noapte de cazare în complexul în care Dan Bittman a investit sute de mii de euro. Prețurile au crescut simțitor

dan bittman
Dan Bittman, vocalistul trupei Holograf / Foto: Facebook

Dam Bittman nu are succes de zeci de ani numai ca vocalist al trupei Holograf, una dintre cele mai iubite de la noi, căci a intrat tare și în afaceri. Cântărețul în vârstă de 61 de ani a ales să investească 700.000 de euro, în 2017, într-un complex de sporturi nautice aflat la câțiva zeci de kilometri de Capitală.

De 1 mai, după o renovare costisitoare, parcul de agrement a fost redeschis, iar iubitorii de sporturi nautice se pot bucura din nou de relaxare. Cazarea, însă, s-a scumpit simțitor.

Citește și: Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman. “Nu îmi place ca lucrurile din intimitatea unei familii să fie publice”

De la 100-150 de lei, noaptea de cazare în complexul aflat pe malul bălții Sulimanu costă acum peste 350 de lei, după cum a dezvăluit administratorul afacerii lui Dan Bittman, pentru Playtech.

„În această perioadă, cazarea este de 350 de lei pe noapte, la bungalow, pentru trei persoane, și de 450 de lei, pe noapte, la apartament, pentru cinci persoane. Sunt mai scumpe vara asta, pentru că sunt refăcute în totalitate. Recomandăm pentru o familie cu copii luna mai, sfârșitul lui iunie. Atunci este cel mai bine, pentru relaxare și pescuit. Apa lacului este caldă, când afară e soare și frumos, ajunge și la 19 grade. Pentru sporturile nautice, noi ne dăm cu neopren subțire, însă alți turiști nu au folosit neopren, depinde cât de rezistent ești. S-au menținut însă prețurile la activitățile sportive și de distracție (n.r.-30 de lei abonamentul pe zi la piscină, caiac- 50 de lei/40 de minute. Un echipament complet pentru sporturile nautice este de 100 lei/zi). Am dat și cu substanțe pentru țânțari și căpușe, cred că anul acesta va fi bine, în privința asta. Nu știu dacă vom mai angaja studenți, ca în alți ani, să ne ajute. Poate, din iunie, pe luna mai suntem acoperiți”, a spus managerul.

Citește și: Andra, aproape să-și piardă un dinte din cauza lui Gigi Becali: “Le întrebam pe fete: mai am dintele?”

Galerie foto

Top citite
01 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
04 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
05 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

dan bittman
Dan Bittman nu se sfiește să meargă cu transportul în comun. Cum reacționează fanii când îl văd în autobuz sau în tren: „Unii se uită”

Dan Bittman, cunoscutul artist al trupei „Holograf”, demonstrează că nu se lasă purtat de valul celebrității când vine vorba de deplasările sale, atât prin București, cât și prin țară, optând adesea pentru transportul în comun.

selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală