Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

Inna / Foto: Instagram

Inna a făcut furori cu o ținută neobișnuită. Fanii au reacționat imediat: „E ceva greșit la pozele acestea”

Inna a fost protagonista unei ședințe foto spectaculoase la malul mării. Artista în vârstă de 37 de ani a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde a atras atenția cu ținuta sa neobișnuită. 

Vizual_Cyber Monday_13 noiembrie

De Cyber Monday, maratonul reducerilor continuă la DIGI

Luni, 13 noiembrie, DIGI desfășoară campania „Cyber Monday” și surprinde cu o nouă promoție de 50% din valoarea abonamentului, pentru primele 9 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Shawn Mendes and new girlfriend share a scenic moment at Malibu overlook

Shawn Mendes, la 5 luni de la despărțirea de Camila Cabello. Cine e femeia cu care a fost pozat în ipostaze tandre pe plajă în Malibu

Shawn Mendes pare să trăiască o nouă poveste de dragoste, la cinci luni după ce a încercat să-și salveze relația cu fosta sa iubită Camila Cabello. Artistul în vârstă de 25 de ani a fost fotografiat zilele acestea alături de Charlie Travers, pe o plajă din Malibu. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Claudia Iosif, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa: „Totul s-a consumat între noi!”

După mai multe luni de speculații, Claudia Iosif a recunoscut că s-a despărțit de Dorian Popa, iar acum a făcut noi declarații.

Premiile Grammy 2024

Premiile Grammy 2024. Cine este artista surpriză care are cele mai multe nominalizări

Versatila artistă SZA conduce cursa nominalizărilor la premiile Grammy din acest an cu nouă selecţii, devansându-le pe marile nume din industrie, Taylor Swift, Miley Cyrus şi Billie Eilish, într-un an în care domină femeile şi blockbusterul "Barbie". Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor din 4 februarie 2024, potrivit Reuters.

cleopatra stratan (2)

Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață

La 21 de ani, Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță" și fura inimile celor mici și ale celor mari. Este o femeie în toată firea, e căsătorită și are experiență în viața profesională. În ultimul timp, a ales să fie și mai îndrăzneață în apariții.

delia (1)

Delia și soțul ei, în aventura vieții lor, au urcat la tabăra de bază Everest. Imagini superbe de la mare altitudine: "Greu și frumos"

Delia și-a îndeplinit o mare dorință. De când s-a îndrăgostit de munte și a lăsat vacanțele pe plaje exotice pe un plan secund, artista a plecat mereu, când timpul i-a permis, prin Europa, pentru a urca pe munți. De data aceasta, a făcut cel mai mare efort de până acum și a ajuns în Nepal, unde a urcat până la tabăra de bază Everest, la o altitudine de 5364 m.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!