Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

Adele

Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

Maluma va fi tată/ Profimedia

Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, așteaptă primul lor copil. Cântărețul columbian a făcut anunțul în timpul concertului din Washington, prin intermediul videoclipului piesei „Procura”.

Akim si Dominic/ Foto: Instagram

Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar de când au apărut Akim și Dominic sunt cu adevărat o familie împlinită. Dacă cei doi cântăreți au oferit interviuri în nenumărate rânduri, acum a venit și rândul puștilor să fie intervievați. 

Colin Farrell și Britney Spears

Britney Spears, dezvăluiri despre idila pe care a avut-o cu actorul Colin Farrel: „Parcă era o luptă de stradă!”

A mai rămas o săptămână până când Britney Spears își va lansa cartea de memorii, însă continuă să iasă la iveală detalii inedite despre viața tumultuoasă a artistei. Mai exact, în cartea „The Woman in Me”, ea a vorbit și despre idila tumultuoasă pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell.

karmen

Karmen, îndrăzneață și elegantă într-o rochie albă, despicată până la șold. Ținuta care a transformat-o în magnet de priviri

Karmen a lansat recent o melodie cu totul specială, dedicată mamei ei, pe care o cântă alături de fratele și de sora ei, Adrian Minune Jr. și Adriana. "Mamă, spune-mi" a ajuns deja la inimile multor oameni, cadoul celor trei de ziua mamei lor devenind un "imn" al iubirii copiilor pentru cea mai importantă ființă din viața lor.

elena gheorghe si laurentiu duta (2)

Elena Gheorghe face din nou muzică cu Laurențiu Duță, la 19 ani de la prima colaborare. Timpul pare că nu a trecut peste ei

Pe Elena Gheorghe și pe Laurențiu Duță îi unește o prietenie veche și o colaborare profesională la fel de veche. Membrul trupei 3 Sud Est este unul dintre cei mai talentați compozitori de la noi. De numele lui se leagă multe dintre piesele de succes ale Elenei Gheorghe, printre care și melodia "The Balkan Girls", cu care a participat la Eurovision 2009.

Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

Trupa Rolling Stones și-a lansat noul album, pe care se găsește și piesa realizată în colaborare cu Lady Gaga, astfel că artista nu a lipsit de la petrecerea de lansare a acestuia.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!