Bucuresti | 102,8FM ALEXIA - INFINITURI

Știri

Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată

Sora lui Britney Spears, despre momentul în care artista a pierdut trofeul Grammy în fața Christinei Aguilera: „A fost jenant!”

Relația dintre Britney Spears și sora ei mai mică, Jamie Lynn, pare să nu se fi îmbunătățit, iar aceasta a făcut o declarație neașteptată despre artistă, care ar putea să reaprindă discuțiile tensionate dintre ele.

Hailey și Justin Bieber / Profimedia Images

Mesajul făcut public de Justin Bieber în ziua în care soția lui a împlinit 27 de ani. Fanii: „Meritați doar iubire și fericire!”

Hailey Bieber și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere, iar soțul ei, Justin Bieber, nu a ratat ocazia de a face public un mesaj emoționant.

Alexandra Ungureanu/ Foto: Instagram

Cum arată apartamentul Alexandrei Ungureanu. Artista le-a arătat fanilor frânturi din noua sa locuință: „Am un designer cu care lucrez”

Alexandra Ungureanu și-a îndeplinit visul și și-a achiziționat recent un apartament în București, pe care l-a renovat exact după bunul plac. Artista se află în etapa finală a procesului de amenajare și deja a împărtășit câteva imagini din noua sa locuință pe rețelele de socializare. 

Andra/ Foto: Instagram

Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

mira (1)

Mira, super surpriză pentru mama ei, de ziua de naștere. Unde a dus-o, după ce i-a spus că merg să se relaxeze aproape de Ploiești

Mira i-a făcut o super surpriză mamei sale, cu ocazia zilei ei de naștere. A păcălit-o că o duce în apropiere de Ploiești, la piscină, o masă bună și yoga, dar solista și iubitul ei plănuiseră o escapadă spectaculoasă.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Speak și Ștefania se mută din doi în doi ani: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”

Speak și Cristina Ștefania urmează să-și schimbe din nou locuința și caută un apartament în același complex rezidențial în care și-au petrecut ultimii doi ani. Cei doi artiști și-au format un obicei în a se muta la fiecare doi ani, iar recent au dezvăluit care este motivul. 

Mariah Carey, îngrozită de felul în care a fost tratată Britney Spears/ Profimedia

Averea lui Mariah Carey, în pericol. Prietenii artistei, îngrijorați:„Pare că își trăiește viața doar ca să cheltuie bani”

Mariah Carey este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, însă, potrivit unor surse, lucrurile nu ar fi prea „roz” pentru ea, căci ar fi stârnit îngrijorări printre prieteni.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!