Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Au fost dezvăluite ultimele cuvinte ale lui DJ Avicii. Ce a scris artistul într-un jurnal cu o zi înainte de a se sinucide

avicii-header
DJ Avicii / Getty Images

Moartea lui Tim Bergling, artistul cunoscut sub numele de DJ Avicii, a îndurerat o lume întreagă, iar acum au fost făcute publice ultimele sale cuvinte. Acestea au fost dezvăluite ca parte a viitoarei cărți lui Måns Mosesson, Tim - The Official Biography Of Avicii.

Tim Bergling, cunoscut sub numele de DJ Avicii, s-a sinucis în Oman, acolo unde se afla în vacanță cu niște prieteni. El a fost găsit mort în camera de hotel, pe 20 aprilie 2018. Acum, însă, la aproape patru ani de la moartea lui, va fi lansată cartea Tim - The Official Biography Of Avicii, în care Måns Mosesson vorbește despre cum a tratat acesta faima și dependența de substanțe interzise.

Astfel, autorul a stat de vorbă cu părinții artistului și a obținut chiar câteva pagini dintr-un jurnal pe care-l ținea Tim Bergling în timp ce era internat în spital pentru a se trata de dependența de substanțe.

Citește și: Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani

„Mi-a fost greu să accept să nu mai beau niciodată, deși toți medicii mi-au sugerat ferm să aștept cel puțin un an înainte de a bea o bere. Desigur, nu i-am ascultat pe majoritatea medicilor, i-am ascultat pe cei care mi-au spus că este în regulă dacă sunt atent. Eram ignorant și naiv”, scria artistul, potrivit sursei citate.

Trebuie să o iau de la capăt. Acele zile în spital au fost zilele cu cele mai puține stări de anxietate și fără stres pe care mi le pot aminti din ultimii șase ani, acelea au fost adevăratele mele vacanțe, oricât de deprimant ar suna. A fost o ușurare extremă, având în vedere programul nebunesc pe care l-am avut până în acel moment”, a mai scris Avicii.

Citește și: Surpriză! Cine va moșteni averea de peste 25 de milioane de dolari a lui Avicii

Totodată, cu o zi înainte de a-și lua viața, el a scris în jurnal următoarul rând: „Eliberarea sufletului este ultima etapă, înainte de a o lua de la capăt”.

Cum a cunoscut celebritatea DJ Avicii

Născut la Stockholm, la 8 septembrie 1989, Avicii a atins în 2011 faima mondială ca DJ şi producător de muzică electronică datorită piesei "Levels".

Cariera sa număra hituri precum "Hey Brother", albume ca "True" (2013) sau "Stories" (2015), şi colaborări cu artişti sau trupe precum Coldplay, David Guetta, Lenny Kravitz, Robbie Williams sau Rita Ora.

Citește și: Două autopsii au fost efectuate în cazul DJ-ului Avicii! La ce concluzie au ajuns anchetatorii

"A luptat cu adevărat cu gândurile sale privind sensul lucrurilor, viaţa, fericirea. Acum nu mai avea putere, dorea să-şi găsească liniştea", a scris familia sa într-un comunicat la câteva zile după moartea lui Avicii.

Galerie foto

Top citite
01 2011 Billboard Music Awards - Show
Motivul pentru care Britney Spears și-a dezvăluit toate secretele în carte: „Nu mai are pe nimeni care să o ajute”
02 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”
03 Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia
Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”
04 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, gata să-și spună povestea de viață. Volumul autobiografic "The Woman in Me", "uimitor de emoționant"
05 David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis
Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Machine Gun Kelly și Megan Fox
Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, a fost la un pas de sinucidere: "Pur și simplu am cedat!"

Machine Gun Kelly spune că a avut o tentativă de sinucidere în timp ce vorbea la telefon cu Megan Fox: "Pur și simplu am cedat!"

avicii-2013
Tatăl lui Avicii, dezvăluiri neașteptate la patru ani de când acesta s-a sinucis: ”Nu a vrut să fie Avicii, a vrut să fie Tim!”

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, avea 28 de ani când s-a sinucis. Acum, aproape patru ani mai târziu, tatăl regretatului artist a rupt tăcerea și a vorbit despre relația dureroasă a fiului său cu averea și faima, dezvăluind că niciodată nu s-a gândit că acesta ar putea fi capabil să-și ia viața.

Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani
Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani

Google l-a omagiat miercuri pe regretatul DJ Avicii, care pe 8 septembrie ar fi împlinit 32 de ani, cu un videoclip animat al uneia dintre piesele sale de succes, "Wake me up", relatează EFE.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile
Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile

Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
DIGI FM Dan Negru filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”