Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor THE WEEKND - IN YOUR EYES

Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”

Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia
Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor despre viața sa în cartea de memorii „The Woman in Me”, care va fi lansată pe 24 octombrie. Cântăreața a vorbit din nou despre perioada când se afla sub tutela tatălui său, susținând că părinții i-au furat independența. 

Superstarul pop, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că s-a simțit ca un „copil-robot” timp de 13 ani, după ce un judecător a plasat-o sub tutela tatălui său. Chiar dacă volumul de memorii apare în librării abia săptămâna viitoare, mai multe pasaje din carte au fost deja date publicității. Un fragment a ajuns și la revista People, în care Britney a mărturisi că s-a simțit „infantilizată” de tatăl el și că și-a pierdut independența. 

„Eram un robot. Dar nu doar un robot, ci un copil-robot. Eram atât de infantilizată încât pierdeam bucăți din mine.”, a declarat artista, care a adăugat că tutela a făcut-o să-și piardă talentul creativ: „M-a dezbrăcat de latura mea de femeie și m-a făcut să fiu un copil. Am devenit mai mult o entitate decât o persoană. Înainte simțeam muzica în oase și în sânge, apoi mi-a fost furată”. 

Citește și: Unde a ajuns tatăl lui Britney Spears după ce a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare. Apropiat: „E foarte supărată!”

Cântăreața susține că s-a luptat cu schimbările rapide de personalitate din cauza problemelor psihice create de tutela tatălui său. Ea a declarat că s-a simțit că „o umbră” după ce și-a pierdut independența. 

„E greu de explicat cât de rapid pot să-mi schimb personalitatea de la o fetiță, la o adolescență și mai apoi la o femeie matură. Totul din cauza modului în care mi-a fost durată libertatea. Nu există nicio modalitate de a mă comporta ca un adult, din moment ce nu mă tratau ca pe un adult, așa că regresam și mă comportam ca o fetiță. Eul meu adult vrea să se întoarcă, doar că lumea nu îmi permite să mai fiu adult”, a povestit Britney Spears. 

Britney a mărturisit că tatăl său o îndemna să fie o femeie provocatoare pe scenă, însă acasă trebuia să se comporte ca un „robot”. „Voia să fiu sălbatică pe scenă, dar în restul timpului eram un robot. Am fost lipsită de acele bucurii ale vieții, acele experiențe care ne fac oameni. Am fost moartea creativității mele ca artist”. 

Nu sunt singurele dezvăluiri făcute de cântăreață în cartea sa de memorii. Într-un alt fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, potrivit unui scurt citat publicat de People. Britney Spears şi Justin Timberlake au format un cuplu în perioada 1999 - 2002.

Citește și: Justin Timberlake, îngrijorat de ce ar putea să dezvăluie Britney Spears despre el în cartea sa de memorii: „Este foarte curios”

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a scris ea despre avort.

Galerie foto

Top citite
01 Selly/ Foto: Instagram
Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”
02 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
03 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
04 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
05 Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.

Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"

La o lună după ce Cher a cerut ca fiul ei cel mic, Elijah Blue Allman, să fie pus sub o tutelă conservatoare, acesta a reacționat, susținut de soția lui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Milionarul român a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins
FOTO Milionarul român a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...