Bucuresti | 102,8FM MICHAEL SCHULTE - WATERFALL

Mama lui Britney Spears, forțată să-și ia un job. Un apropiat a rupt tăcerea: „Întâmpină greutăți la plata facturilor!”

Lynne, mama lui Britney Spears
Lynne, mama lui Britney Spears / Profimedia Images

Lynne, mama lui Britney Spears, trece prin momente delicate. Femeia, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoită să-și ia un job part-time.

Potrivit unei surse apropiate, mama lui Britney Spears, în vârstă de 68 de ani, întâmpină greutăți în ceea ce privește achitarea facturilor. Ea nu primește niciun ban de la fiica ei bogată, fapt pentru care a fost nevoită să-și ia un job, așa că lucrează acum ca profesoară, însă doar pentru câteva ore.

Citește și: Britney Spears s-a comparat cu Jennifer Lopez, după ce a scăpat de tutela tatălui său: „Familia ei nu ar permite așa ceva niciodată”

„Întâmpină greutăți la plata facturilor. Deja și-a luat câteva ore, predă la o școală”, a declarat un apropiat, potrivit Page Six.

Sursa respectivă a explicat, de asemenea, că relația dificilă pe care o are cu Britney Spears a afectat-o pe plan financiar, căci nu mai primește bani de la fiica ei.

Citește și: Britney Spears și soțul ei s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Sam Asghari este cel care a depus actele de divorț

Pe Instagram, însă, Lynne scrie că este consultant independent la Rodan and Fields, post care poate să-i aducă între 18.000 și 110.000 de dolari pe an, potrivit Indeed.com. Ea nu a vorbit, însă, despre revenirea la catedră, cel puțin până acum.

Mama lui Britney Spears o implora pe artistă să reia legătura cu sora ei

În urmă cu câteva luni, Lynne, mama lui Britney Spears, spunea că își dorește ca fiicele ei să reia legătura, potrivit unei surse citată de jurnaliștii de la Daily Mail, care a dezvăluit că aceasta se roagă de starul pop să se împace cu Jamie.

„Lynne o imploră pe Britney să facă un compromis cu sora ei, cu Jamie Lynn”, a dezvăluit sursa respectivă pentru Daily Mail.

Jamie Lynn Spears

Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!” / Getty Images

Citește și: Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei: ”E de ajuns!”

„Amândouă înclină spre un da. Lynne știe că lui Britney îi este dor de sora ei, iar ea i-a spus că acel sentiment este, evident, reciproc”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Totuși, aceasta a mai dezvăluit că Britney, în vârstă de 41 de ani, ezită să facă pace cu sora ei, Jamie Lynn, în vârstă de 32 de ani și așteaptă ca ea să-i ceară scuze înainte de a se împăca.

„Britney simte că Jamie este cea care a greșit și crede că, în cazul în care se vor întâlni, ea trebuie să facă primul pas spre ea și nu invers”, a mai precizat sursa respectivă.

Britney Spears și soțul ei s-au despărțit după 14 luni de căsnicie

Britney Spears şi soţul ei, Sam Asghari, s-au despărţit după 14 luni de căsnicie, iar Variety a aflat că vedeta pop este reprezentată de o echipă importantă de avocaţi de la Hollywood pentru divorţ.

Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser, şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, scrie Variety.

Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Totodată, el a indicat data separării ca fiind 28 iulie 2023, potrivit TMZ.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears crede că fiica sa n-ar mai fi fost în viață fără tutela conservatoare: “A protejat-o pe ea și pe fiii ei”

Conform documentelor depuse în instanță, Asghari pretinde să fie recompensat financiar pentru timpul petrecut ca partener al artistei și, în plus, își dorește ca aceasta să acopere și costurile de judecată.

O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, că Asghari o amenință pe Britney Spears că va face publice detalii despre relația lor, în cazul în care nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
05 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

Copiii lui Britney Spears, Sean și Preston
Cât de mari și frumoși au crescut băieții lui Britney Spears. Adolescenții, surprinși la plajă alături de tatăl lor, în Hawaii

Cei doi băieți ai lui Britney Spears, Jayden James, în vârstă de 17 ani și Sean Preston, de 18 ani, au fost văzuți la plajă, în Hawaii, acolo unde s-au mutat în urmă cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au făcut furori printre fani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși