Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, a fost la un pas de sinucidere: "Pur și simplu am cedat!"

Machine Gun Kelly și Megan Fox
Machine Gun Kelly și Megan Fox / Getty Images

Machine Gun Kelly spune că a avut o tentativă de sinucidere în timp ce vorbea la telefon cu Megan Fox: "Pur și simplu am cedat!"

"Nu voiam să-mi părăsesc camera și am început să devin foarte, foarte, foarte, foarte întunecat", împărtășește Kelly în noul său documentar Hulu Life in Pink, în care vorbeşte despre depresia prin care a trecut după moartea tatălui său.

În noul său documentar Life in Pink, care a avut premiera luni, cântărețul de la "Papercuts" le oferă fanilor o privire intimă în viața sa. La jumătatea filmului, starul (născut Colson Baker), care este logodit cu actrița Megan Fox, povesteşte despre clipele grele prin care a trecut după moartea tatălui său în 2020.

"Am avut o conversaţie foarte ciudată cu un vecin care mi-a spus toate aceste lucruri pe care nu am vrut să le aud", spune în filmul despre tatăl său, care a murit la aniversarea de un an de la lansarea albumului Hotel Diablo. "Nu mai ieșeam din camera mea și am început să devin foarte, foarte, foarte întunecat."

El a continuat: "Megan a plecat în Bulgaria pentru a filma un film și am început să am o paranoia foarte sălbatică. De exemplu, am devenit paranoic că cineva va veni să mă omoare. Dormeam mereu cu o pușcă lângă patul meu ca și cum, într-una din zile, pur și simplu aş fi cedat."

Citește și: Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, pus într-o situație jenantă după ce a spus că a filmat cererea în căsătorie cu telefonul

"Am sunat-o pe Megan și i-am spus: "Nu ești aici să îmi fi alături", a adăugat el. "Eram în camera mea și parcă mă speriam de ea, mi-am pus pușca în gură, țipam la telefon și parcă aveam țeava în gură. Am încărcat pușca, iar glonțul s-a blocat. Megan tăcea."

Momentul înspăimântător a fost un punct de cotitură pentru muzician, care spune că și-a dat seama după aceea că era ceva în neregulă cu ceea ce simțea.

Megan Fox, în vârstă de 36 de ani, și fiica lui Baker, Casie, în vârstă de 12 ani, și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea pentru el. Fiica artistului spune că publicul vede doar "o parte" a lui în trailerul pentru noul documentar Hulu.

"Ele au venit simultan la mine cu această idee de genul: 'Vreau să pot să văd în ochii tăi. Vreau să te văd ca pe tatăl meu și vreau să te văd ca pe viitorul meu soț'", spune el în documentar. "Mi-am zis: <<Trebuie să renunț la droguri, de data asta pe bune>>.”

Machine Gun Kelly, de nerecunoscut. Cum a apărut pe stradă iubitul lui Megan Fox. S-a deghizat pentru show-ul „Jimmy Kimmel Live!”

Starul a fost deschis în legătură cu suișurile și coborâșurile sale din ultimii ani. În decembrie 2020, el a împărtășit că a căutat terapie pentru luptele sale într-un interviu acordat revistei Interview.

Machine Gun Kelly despre sănătatea sa mintală: "M-am săturat să zâmbesc în zilele în care nu am chef de asta"

"În prezent, drogul meu de alegere este fericirea și angajamentul față de artă, mai degrabă decât angajamentul față de un viciu care am crezut că a făcut arta", a spus el la acel moment. "Fac pași. Am avut prima mea ședință de terapie joia trecută. A fost prima dată când am spus: "Hei, trebuie să separ aceste două persoane", care sunt Machine Gun Kelly și Colson Baker. Dihotomia este prea intensă pentru mine".

În noul său documentar Hulu, el reflectă, de asemenea, asupra impactului pozitiv pe care Fox l-a avut asupra sa. "Megan a devenit ca soarele pentru mine - ca cea în jurul căreia mă învârt și care îmi dă viață și mă ajută să cresc", a spus el. "Este ca orice basm pe care nu ți l-au spus la școală, pe care nu te-au învățat niciodată. Ca și cum pasiunea dintre noi este din altă lume. Știu că am cunoscut-o în atâtea alte vieți."

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly / Getty Images

Citește și: Inelul de logodnă al lui Megan Fox a fost conceput să o rănească dacă îl scoate. „Benzile sunt de fapt niște spini”

Cuplul, care și-a confirmat relația în iulie 2020, după ce s-a întâlnit pe platoul de filmare al filmului Midnight in the Switchgrass, s-a logodit în luna ianuarie a acestui an și a pecetluit uniunea bându-și "sângele unul altuia".

De asemenea, Kelly s-a destăinuit recent despre relația celor doi și a dezvăluit că ultimul lor moment romantic a avut loc în străinătate. "Am dansat lent pe Frank Sinatra în Italia", a spus el. Dar ultimul a fost, probabil, să stăm la o masă și să ne desenăm unul pe celălalt așa cum ne vedem noi. A fost pur și simplu spontan".

Top citite
01 Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo
Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”
03 Sia și Dan Bernard
Sia, despre cât de tare a afectat-o divorțul din 2016: "3 ani nu m-am dat jos din pat". Acum e din nou fericită și proaspăt căsătorită
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
A atras toate privirile. Megan Fox, în fustă mini și cel mai decupat top din dantelă, la întâlnire cu Machine Gun Kelly
05 David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis
Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Machine Gun Kelly și Megan Fox
Adevărul despre relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly. Un apropiat a dezvăluit ce se întâmplă între ei acum

Megan Fox și rapperul Machine Gun Kelly au fost mereu în centrul atenției de când s-a aflat că formează un cuplu, însă acum, după nenumărate speculații privind problemele dintre ei, se pare că aceștia ar fi decis să facă o pauză. Potrivit Daily Mail, ei și-ar fi amânat planurile de nuntă, în încercarea de a-și rezolva neînțelegerile.

Megan Fox et Machine Gun Kelly (MGK) à Los Angeles
Megan Fox și Machine Gun Kelly, la un pas de separare. Un apropiat a rupt tăcerea: ”A renunțat la inelul de logodnă!”

Relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly pare să fie pe butuci după ce aceștia s-au certat la sfârșitul săptămânii trecute, iar actrița s-a supărat atât de tare încât a renunțat la inelul de logodnă.

Megan Fox et Machine Gun Kelly (MGK) à Los Angeles
Megan Fox și l-a imaginat pe Machine Gun Kelly de la patru ani. Cred ca eu l-am 'creat'. Este exact genul meu

Megan Fox și l-a imaginat pe logodnicul ei, Machine Gun Kelly, încă de când avea doar patru ani: „Cred că eu l-am creat. E exact genul meu”, a declarat ea într-un interviu pentru Glamour UK.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"