Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani

Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani
Regretatul DJ Avicii, omagiat de Google în ziua în care ar fi împlinit 32 de ani / Captură Google

Google l-a omagiat miercuri pe regretatul DJ Avicii, care pe 8 septembrie ar fi împlinit 32 de ani, cu un videoclip animat al uneia dintre piesele sale de succes, "Wake me up", relatează EFE.

Marea vedetă a muzicii electronice a murit în 2018, la doar 28 de ani, după ce se retrăsese de pe scenă din cauza unor probleme legate de consumul de alcool şi de anxietate. În 2016, muzicianul suedez se retrăgea de pe scenă, cel puţin temporar, pentru a explora alte domenii însă nu închisese de tot uşa pentru o reîntoarcere, potrivit Agerpres

Noi înregistrări cu Avicii la un an de la moartea DJ-ului suedez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o scrisoare adresată fanilor săi el sublinia: "Drumul meu este plin de succese, dar nu lipsit de suişuri şi coborâşuri. Am devenit adult în timp ce am crescut ca artist, am învăţat să mă cunosc mai bine şi că mai există încă multe lucruri de făcut în viaţă".

Moartea sa neaşteptată într-un complex hotelier din Omán, într-o sinucidere aparentă, a tulburat întreaga scenă a muzicii electronice.

Citește și: Surpriză! Cine va moșteni averea de peste 25 de milioane de dolari a lui Avicii

Născut la Stockholm, la 8 septembrie 1989, Avicii a atins în 2011 faima mondială ca DJ şi producător de muzică electronică datorită piesei "Levels".

Cariera sa număra hituri precum "Hey Brother", albume ca "True" (2013) sau "Stories" (2015), şi colaborări cu artişti sau trupe precum Coldplay, David Guetta, Lenny Kravitz, Robbie Williams sau Rita Ora.

"A luptat cu adevărat cu gândurile sale privind sensul lucrurilor, viaţa, fericirea. Acum nu mai avea putere, dorea să-şi găsească liniştea", a scris familia sa într-un comunicat la câteva zile după moartea lui Avicii.

Top citite
01 Usher la Super Bowl 2024/ Profimedia
Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă
02 avicii-header
Au fost dezvăluite ultimele cuvinte ale lui DJ Avicii. Ce a scris artistul într-un jurnal cu o zi înainte de a se sinucide
03 avicii-2013
Tatăl lui Avicii, dezvăluiri neașteptate la patru ani de când acesta s-a sinucis: ”Nu a vrut să fie Avicii, a vrut să fie Tim!”
04 chester-bennington-608540l
Mama lui Chester Bennington a publicat un mesaj emoționant la doi ani de la decesul solistului Linkin Park
05 vevo-header-alb-negru
VEVO își închide site-ul și aplicațiile
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
the-chainsmokers-premiile-billboard-hepta
Halsey şi The Chainsmokers au oferit un moment emoţionant în memoria lui Avicii, la gala Billboard | VIDEO

Gala premiilor Billboard a oferit multe momente şi discursuri emoţionante în legătură cu decesului lui Avicii, mişcarea #MeToo şi controlul armelor de foc.

luis-fonsi-daddy-yankee
Aceasta a fost cea mai căutată piesă pe Google în 2017! Surprize mari la capitolul filme

Google a publicat lista cu cele mai căutate subiecte ale anului 2017 la nivel mondial, un clasament în fruntea căruia se află uraganul Irma, urmat de cântecul fenomen, care s-a auzit peste tot în lume.

tudor-chirila-scrie
Tudor Chirilă, omagiu emoţionant pentru tatăl său, Ioan Chirilă! "Pe nimeni nu mai interesează cine a fost tata"

Tudor Chirilă nu va uita niciodată ziua de 21 noiembrie 1999. Este ziua când şi-a luat rămas bun de la tatăl său, marele jurnalist sportiv, Ioan Chirilă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu