Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan DAVID GUETTA - I DONT WANT TO WAIT (NEW PW)

Știri

lili sandu

Lili Sandu, cu gândul la zilele lungi și calde petrecute în Mykonos. Și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie din două piese

În ultimii ani, Lili Sandu s-a îndrăgostit iremediabil de Mykonos, așa că în fiecare vară încearcă să ajungă acolo. Acum, la început de toamnă, deși a dat startul unui nou sezon de "Vorbește lumea", vedeta a rămas cu gândul la zilele lungi și calde de vacanță.

crbl (2)

CRBL și-a asumat relația cu iubita care are jumătate din vârsta lui. Cum se înțelege cu fiica lui, după divorț: "Încercăm, comunicăm"

Ultimul an a fost unul zbuciumat pentru CRBL (46 de ani). În august 2023 a fost implicat într-un accident de motocicletă, iar în primăvara lui 2024 a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după 16 ani de căsnicie. Solistul și-a făcut rapid o nouă iubită și, deși la început nu a vrut să se afișeze deschis cu ea, acum a confirmat, printre cuvinte, că relația există.

Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez a dezvăluit recent că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista în vârstă de 32 de ani a vorbit deschis despre acest aspect din viața sa în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, unde a mărturisit că boala autoimună cu care se luptă, respectiv lupusul, precum și alte complicații medicale, fac ca o sarcină să fie prea riscantă pentru ea.

'Andrea Bocelli: Because I Believe' World Premiere, 2024 Toronto Film Festival, Canada - 07 Sep 2024

Andrea Bocelli, dezvăluiri despre accidentul în urma căruia a rămas orb: „Acela a fost momentul când s-a așternut întunericul!”

Andrea Bocelli, celebrul tenor în vârstă de 65 de ani, și-a amintit momentul în care și-a pierdut vederea, în cadrul documentarului „Andrea Bocelli: Because I Believe”, care a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Mira/ Foto: Facebook

Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”

Deși vara s-a încheiat, Mira nu pare dispusă să renunțe la momentele de relaxare în costume de baie. Artista de 29 de ani a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini de lângă o piscină de lux, unde se afla în vacanță.

Lana Del Rey și iubitul

Lana Del Rey și-a ținut secretă identitatea, în fața noului iubit. E îndrăgostită lulea de un ghid turistic care nu știa că ea e vedetă

Lana Del Rey e îndrăgostită și nu-și mai ascunde relația. Solista de 39 de ani, o senzație muzicii ultimilor ani, și-a asumat relația cu Jeremy Dufrene, un bărbat care nu are nicio legătura cu showbizul și cu lumina reflectoarelor. Acesta oferă tururi ghidate cu barca pe mlaștinile Louisianei, în căutare de aligatori. Așa l-a și cunoscut Lana, cu ani în urmă.

Blaxy Girls/ Foto: Facebook

Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică 

Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls, a rămas în inimile fanilor prin vocea sa distinctivă și hiturile care au definit un capitol important al muzicii pop-rock românești. Piesa „Dear Mama”, cu care trupa a participat la Eurovision, a marcat apogeul popularității formației și a adus-o pe Rucsandra în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, după destrămarea grupului, artista nu a renunțat la muzică, ci și-a continuat cariera într-un nou proiect.

Ultimele știri

Alexandra Stan/ Foto: Facebook

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Kate Cassidy

Iubita lui Liam Payne, pozată în public după moartea solistului. Kate Cassidy: "Liam, îngerul meu. Tu ești totul"

2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet

Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

liam payne si sora lui, nicola

Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"

CRBL / Foto: Facebook

CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei