Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Știri

tudor ionescu si anamaria ionescu (2)

Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: "M-am pierdut puțin pe la altă stradă"

Tudor Ionescu de la Fly Project se bucură de succes în România și în străinătate, dar și de o viață personală împlinită. De aproape 20 de ani se iubește cu Anamaria, cu care s-a și căsătorit în 2015 și alături de care are o fetiță pe nume Ilinca. Viața de cuplu nu a fost totdeauna roz, iar artistul a recunoscut că și-a și înșelat soția. 

theo rose

Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei

Hailey Bieber s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, după ce acesta le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei, Justin Biber.

Rihanna

Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista

Jennifer Lopez spera să dea lovitura cu noul ei album, primul după 10 ani, "This Is Me... Now". În ciuda unei intense campanii de promovare și a unui film, chiar și ea a avut semne de întrebare, după cum a mărturisit în documentarul lansat zilele trecute.

tish cyrus si dominic purcell

O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Tish Cyrus a fost văzută pentru prima oară în public de când a fost acuzată că i l-ar fi „furat” pe Dominic Purcell (54 de ani), actualmente soțul ei, chiar fiicei sale, Noah Cyrus.

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema

Andreea Bălan a avut parte de o peripeție fix ca în adolescență. Artista a povestit pe rețelele de socializare cum a rămas blocată în afara propriei case, într-o noapte când se întorcea de la filmări. 

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!