Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan DAVID GUETTA - I DONT WANT TO WAIT (NEW PW)

Știri

Janet Jackson/ Profimedia

Janet Jackson, despre momentul când a avut un accident vestimentar în timp ce cânta în fața Reginei Elisabeta: „Nu mi-a venit să cred”

Janet Jackson a rememorat un moment penibil din cariera sa, când a avut parte de un accident vestimentar în timpul unei reprezentații pentru Regina Elisabeta. Într-un interviu acordat pentru British Vogue, celebra cântăreață a povestit cum pantalonii săi s-au rupt în timpul unei performanțe iconice din anii '90, când interpreta piesa „Rhythm Nation” în fața monarhului britanic.

loredana groza

Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa"

Buze pline, o privire seducătoare și un ten perfect. Așa s-a arătat Loredana Groza pe rețelele sociale, în două selfie-uri făcute în mașină. În timp ce cei mai mulți admiratori au copleșit-o cu laude, alții au criticat faptul că a folosit filtre înainte de a posta imaginile.

Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia

Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner

La doar două săptămâni după ce a adus pe lume primul ei copil, Hailey Bieber a fost surprinsă pentru prima dată în public, în Los Angeles. Proaspăta mămică a ieșit la o cină relaxantă cu prietena sa apropiată, Kylie Jenner, în timp ce soțul ei, Justin Bieber, a rămas acasă pentru a avea grijă de fiul lor nou-născut, Jack Blues Bieber.

Eros Ramazzotti și fosta soție

Eros Ramazzotti, cu fosta soție, în prima zi de școală a copiilor. Cum arată la 60 de ani artistul care frângea milioane de inimi

Eros Ramazzotti, ajuns la 60 de ani, este tatăl a trei copii. Are o fiică de 28 de ani, Aurora, cu prima soție, Michelle Hunziker, și doi copii mai mici cu cea de-a doua soție, modelul Marica Pellegrinelli, o fiică născută în 2011 și un fiu născut în 2015. Cu aceștia din urmă a și fost pozat zilele trecute, în timp ce-i ducea în prima zi de școală. Alături de ei a fost și mama lor, semn că lucrurile între Marica și Eros sunt bune.

Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”

Beyonce a rupt tăcerea despre cel mai important rol din viața ei, acela de mamă, ea dezvăluind că, în ciuda averii pe care o deține și a statului de vedetă, își crește cei trei copii într-un mod cât mai echilibrat.

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Profimedia

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile sunt virale

Muzicianul Jon Bon Jovi a salvat, marţi, o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. În timp ce filmau un videoclip, cântăreţul şi echipa sa de producţie au observat că o femeie se urcase pe balustradă şi era pe punctul de a sări în râu.

Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images

Katy Perry, criticată dur pentru reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Chiar dacă are 39 de ani, Katy Perry a arătat că încă își poate surprinde fanii, iar dovadă este reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024, care a stârnit ample comentarii printre utilizatorii de internet.

Ultimele știri

Alexandra Stan/ Foto: Facebook

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Kate Cassidy

Iubita lui Liam Payne, pozată în public după moartea solistului. Kate Cassidy: "Liam, îngerul meu. Tu ești totul"

2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet

Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

liam payne si sora lui, nicola

Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"

CRBL / Foto: Facebook

CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei