Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - TOTUL MEU

Știri

mira

Mira, vacanță de vis cu iubitul, în Grecia. S-a relaxat și și-a bucurat fanii cu poze îndrăznețe în costum de baie

Mira a ales o destinație superbă pentru o scurtă vacanță la mijlocul verii. Solista și iubitul ei, Levi, au mers în Santorini. Frumoși, tineri și îndrăgostiți, cei doi se distrează oriunde sunt împreună.

oana radu

Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"

Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, după ce nu a reușit să se înțeleagă cu el cu privire la împărțirea bunurilor. Solista și antrenorul de fitness au fost căsătoriți trei ani și au divorțat în 2023.

madonna (7)

Chipul Madonnei, tot mai transformat. Artista, protagonista unei inedite ședințe foto într-o mașină vintage

Madonna a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Artista în vârstă de 65 de ani a pozat într-o rochie mini din denim și dres de plasă, într-o mașină de epocă, duminică, după sosirea sa la Londra.

Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor/ Foto: Instagram

Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale 

Katy Perry a schimbat scena cu ringul de dans în acest weekend, petrecând cu fanii la clubul La Terrrazza din Barcelona. Creatoarea hit-ului „Dark Horse”, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram care documentează întreaga seară din club, artista fiind văzută dansând într-o rochie de dantelă albă semi-transparentă.

USA Basketball Showcase: USA - Süd Sudan; 20.07.2024 Adele (Sängerin) lachend Courtside USA Basketball Showcase: USA - S

Doamna în roșu. Adele, toată un zâmbet în tribune pe O2 Arena, la un meci de baschet

Adele s-a bucurat de meciul de baschet al echipei SUA, pe O2 Arena din Londra. Artista a fost prezentă în public alături de soțul ei. Apariția ei vine pe fondul discuțiilor că „se va muta din nou în Marea Britanie”.

Andia

Ce se știe despre iubitul cântăreței Andia. Artista preferă să-și țină relația departe de ochii lumii

Andia este una dintre cele mai populare artiste ale ultimilor ani. Piese precum "Sfârșitul lumii", "La nevedere" sau "De la Dela" au, fiecare, peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cunoscută pentru piesele sensibile, de suflet, Andia trăiește o poveste de dragoste pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Iată ce se știe despre iubitul Andiei.

Cristina Ștefania

Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-o rochie mini, albă, care i-a pus în evidență formele voluptoase, tânăra artistă a făcut furori pe Instagram. 

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!