Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

shakira (24)

Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

profimedia-0864402531

Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

Megan Fox face furori la Coachella. Vedeta din „Transformers” a afișat un look electrizant, după ce și-a vopsit părul albastru.

Articol SITE LA MULTI ANI PROFM CARTON GENERAL

Aniversarea de 31 de ani se apropie! Prima dată, PROFM!

Luni, 15 aprilie, se împlinesc 31 de ani de la înființarea PROFM. On-air, de dimineață până seara, PROFM sărbătorește în stil mare cele trei decenii pline cu povești, muzică și amintiri, alături de cei mai tari invitați și de întrega echipă PROFM.

***EDITORIAL USE ONLY*** Dua Lipa attends The BRIT Awards 2024 at The O2 in London, England. Saturday 2nd March 2024. (E

Dua Lipa, doar într-un body negru și dres de mătase. „Arăți uimitor”, i-au transmis fanii. Artista a lansat „Illusion”

Dua Lipa și-a lansat cel mai nou single, „Illusion”, și videoclipul ce-l însoțește. Artista a făcut furori în rândul fanilor cu imaginile alese pentru a promova această piesă.

Feli

Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

loredana groza

Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva

Cele mai multe imagini pe care Loredana Groza le postează pe rețelele sociale nasc controverse. Solistei nu-i pasă de "furtunile" pe care le stârnește și continuă pe drumul ei. Se mândrește nu numai cu cariera de zeci de ani, dar și cu senzualitatea și puterea de seducție pe care o posedă.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!

Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a fost acuzată din nou că o copiază pe Kim Kardashian, fosta soție a rapperului, după ce a purtat o ținută nonconformistă.

Ultimele știri

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!