Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TARKAN - dudu

PROFM rămâne open for dreamers și în 2022: Aventura continuă alături de Cristiana Oprea și Alexia!

Cristiana Oprea Alexia Parteni - Romania Historic Winter Rally 2022-45

Când alții spun că visezi mult prea departe, există și oameni care îți arată cum să-ți atingi fiecare obiectiv. Cu multă muncă, dar, cel mai important, cu îndrăzneala de a vrea mai mult, chiar dacă toată lumea te descurajează. 

În ultimii 2 ani, care abia ne-au lăsat să visăm cu ochii deschiși, noi, PROFM, am știut că asta e singura soluție de a rezista. Din fericire, nu am fost singuri în această aventură. Am avut alături de noi milioane de ascultători curajoși, dar și exemple de profesioniști de la care am avut mereu ceva de învățat. Așa cum este Cristiana Oprea, prima româncă pilot în Campionatul European, la o etapă în afara țării, alături de care PROFM a pornit pe cele mai importante piste, ca partener de imagine. 

Și asta nu e tot! Pe lângă faptul că, prin fiecare participare la o competiție de raliuri, Cristiana ne-a încărcat cu adrenalină și energie bună, ea a dat leapșa mai departe și i-a făcut și pe alți tineri să vadă că imposibilul poate deveni oricând posibil dacă te dedici unui vis. 

Alexia Parteni și-a îndeplinit visul sub îndrumarea Cristianei și a început cu dreptul o carieră promițătoare în motorsport. Ea a fost descoperită de Veve & Coțofană când s-a înscris în campania noastră PROFM OPEN GIFT cu dorința timidă de a ajunge pe urmele Cristianei Oprea. 

Pe Cristiana și pe Alexia le-am susținut și la începutul acestui an, la Romania Historic Winter Rally. 

Cu această participare, Cristiana Oprea a bifat două premiere: a pilotat pe gheață și zăpadă și a revenit la formula unui echipaj feminin de raliuri alături de copilotul Alexia Parteni, care la doar 17 ani s-a aflat la primul raliu din carieră. 

Etapa internațională care a deschis oficial sezonul automobilistic în România a avut loc între 20-23 ianuarie în Covasna și a fost gazda a peste 30 de echipaje străine cu mașini istorice de raliu. 

PROFM a fost șansă de a deschide un drum către Cristiana Oprea, dar de acolo, totul a fost ambiție și muncă incredibilă. Alexia a devenit, oficial, copilotul Cristianei Oprea, după un an de zile în care a parcurs toate cursurile și specializările necesare pentru a face oficial acest lucru. Asta e dovada vie că uneori n-ai nevoie decât de cineva care să creadă în tine ca să prinzi aripi și să ajungi tot acolo unde doar ai visat.

 “Romania Historic Winter Rally ne-a oferit ocazia perfectă să ne dezmorțim după vacanța de iarnă și să începem sezonul într-o notă pozitivă, alături de piloți străini cu un palmares impresionant și povești interesante. Mi-a plăcut la nebunie să pilotez pe zăpadă, este incredibilă aderența pe care o are mașina echipată cu anvelopele cu cuie.

Cred că secretul acestui finish în top 10 a fost faptul că atât eu, cât și Alexia am avut de învățat: eu pe partea de pilotaj, ea să se acomodeze cu tot ce presupune rolul unui copilot în mașina de raliu. Sunt mulțumită că am lucrat frumos împreună și am crescut ritmul treptat, adjudecându-ne chiar și o victorie de probă în cupa Peugeot, ceea ce spune multe despre abilitățile Alexiei ca navigator. Cu siguranță ne veți revedea împreună la start!”, spune Cristiana Oprea.

Absolventă a școlii de raliuri înființată de pilotul Vali Porcișteanu, Alexia Parteni și-a îndeplinit visul sub îndrumarea Cristianei și a început cu dreptul o carieră promițătoare în motorsport: “Pentru mine, Winter Rally a fost momentul în care mi-am confirmat a mia oară faptul că asta este ceea ce imi doresc să fac - copilotajul. Aveam în minte totul: dictări, presiuni și o legătură strânsă cu pilotul meu, dar nu mă așteptam ca visele sa devină realitate.

Ei bine, cu ajutorul Cristianei și al lui Vali Porcișteanu am ajuns unde mi-am dorit: în mașina de curse, la -15 grade, într-un tărâm de povești acoperit de zăpada. Fiind prima mea experiența nu pot spune dacă a fost un raliu greu sau ușor, dar cu siguranță lupta cu frigul și numărul mare de kilometri ai acestui raliu îmi vor rămâne in minte.”, spune Alexia. 

PROFM continuă să fie open for dreamers și în 2022 și rămânem alături de Cristiana Oprea & Alexia în toate aventurile lor și în 2022! N-avem cum altfel, pentru că ele sunt cel mai bun ambasador pentru cei care transformă un vis incredibil în realitate! 

 

Top citite
01 Cristiana Oprea Alexia Parteni ERC 2024
Campionatul European de Raliuri, obiectiv clar pentru Cristiana Oprea în 2024
02 Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv
Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO
03 Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux
Cristiana Oprea, de la termic la electric! Pilotul revine în ERC la Rally di Roma Capitale
04 Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux
Cristiana Oprea, baterii încărcate pentru un nou sezon de raliuri!
05 Czech Rally Zlin 2022 - Cristiana Oprea-Alexia Parteni Momentum Images-87
Fetele au dus tricolorul pe podiumul raliului european din Cehia
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cristiana Oprea Alexia Parteni 2022
Cristiana Oprea și Alexia Parteni, pregătite pentru provocarea europeană Czech Rally Zlin

Motorsportul te învață să fii rezilient, o aptitudine însușită și de pilotul Cristiana Oprea, care avea ca obiectiv pentru 2022 disputarea Trofeului Balcanic de Raliuri. Odată cu anularea acestui campionat FIA cu o săptămână înainte de start, planurile au fost ajustate. Cu susținerea partenerilor ei, ea se va concentra pe consolidarea experienței pe asfalt, în raliurile europene din a doua jumătate a sezonului.

Cristiana Oprea 2022
Debutul în WRC la Raliul Croației, un vis împlinit pentru pilotul Cristiana Oprea

Pilotul de raliu Cristiana Oprea și copilotul Andrei Mitrașcă își vor îndeplini acest vis și vor concura pe 21-24 aprilie în Raliul Croației, a treia etapă din Campionatul Mondial de Raliuri 2022.

oprea
Ready, steady, go! Ne pregătim de un sezon hibrid de raliuri, alături de Cristiana Oprea

Abia așteptam noi aventuri în dreapta pilotului nostru preferat, Cristiana Oprea! Cu două mașini de raliu complet diferite, va puncta în 2022 în două campionate: Trofeul Balcanic FIA ERT și o competiție 100% electrică. Calendarul ei cuprinde peste 10 raliuri din 8 țări europene, în cel mai complex sezon de până acum.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile
Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile

Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală