Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER SMILEY - CULOAREA TA

Cristiana Oprea, baterii încărcate pentru un nou sezon de raliuri!

Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux

Cristiana Oprea, prima româncă pilot care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri, alături de copilotul Alexia Parteni au început un nou sezon exclusiv internațional. Prima competiție din acest sezon este Rally Sulingen și s-a desfășurat în Germania pe 5 - 6 mai.

În calendarul lor urmează apoi Rally du Chablais (2-3 iunie, Elveția), Rally Vosges (16-17 iunie, Franța), Rally Weiz (14-16 iulie, Austria), Rally Mont Blanc (1-2 septembrie, Franța) și WRC Central Europe (27-29 octombrie, Germania, Cehia și Austria), etapa de campionat mondial care va marca finalul sezonului la cel mai înalt nivel competițional, conform comunicatului de presă.

„Sunt recunoscătoare că avem în față un sezon nou și o strategie clară. Avem susținerea optimă, așadar avem șansa să ne concentrăm exclusiv pe latura sportivă, pentru a deveni cât mai competitive și pentru a consolida astfel reprezentarea prin performanță la nivel internațional”, a declarat Cristiana Oprea.

PROFM este partener media și susține singurul echipaj feminin de raliuri care reprezintă România peste graniță. Pe tot parcursul sezonului vom urmări povestea Cristianei on-air, online și în print.

Mai multe informații despre proiectele și competițiile în care Cristiana este implicată puteți afla pe blogul său cristianaoprea.ro, pe Instagram @crissoprea sau pe pagina de Facebook Cristiana Oprea.

Top citite
01 Cristiana Oprea Alexia Parteni ERC 2024
Campionatul European de Raliuri, obiectiv clar pentru Cristiana Oprea în 2024
02 Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv
Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO
03 Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux
Cristiana Oprea, de la termic la electric! Pilotul revine în ERC la Rally di Roma Capitale
04 Czech Rally Zlin 2022 - Cristiana Oprea-Alexia Parteni Momentum Images-87
Fetele au dus tricolorul pe podiumul raliului european din Cehia
05 Cristiana Oprea Alexia Parteni 2022
Cristiana Oprea și Alexia Parteni, pregătite pentru provocarea europeană Czech Rally Zlin
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cristiana Oprea 2022
Debutul în WRC la Raliul Croației, un vis împlinit pentru pilotul Cristiana Oprea

Pilotul de raliu Cristiana Oprea și copilotul Andrei Mitrașcă își vor îndeplini acest vis și vor concura pe 21-24 aprilie în Raliul Croației, a treia etapă din Campionatul Mondial de Raliuri 2022.

oprea
Ready, steady, go! Ne pregătim de un sezon hibrid de raliuri, alături de Cristiana Oprea

Abia așteptam noi aventuri în dreapta pilotului nostru preferat, Cristiana Oprea! Cu două mașini de raliu complet diferite, va puncta în 2022 în două campionate: Trofeul Balcanic FIA ERT și o competiție 100% electrică. Calendarul ei cuprinde peste 10 raliuri din 8 țări europene, în cel mai complex sezon de până acum.

Cristiana Oprea Alexia Parteni - Romania Historic Winter Rally 2022-45
PROFM rămâne open for dreamers și în 2022: Aventura continuă alături de Cristiana Oprea și Alexia!

PROFM continuă să fie open for dreamers și în 2022 și rămânem alături de Cristiana Oprea & Alexia în toate aventurile lor și în 2022! N-avem cum altfel, pentru că ele sunt cel mai bun ambasador pentru cei care transformă un vis incredibil în realitate! 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"