Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Fresh Music

VELEA

Alex Velea revine cu un nou single pop – "Ultimul Sărut"

Alex Velea se întoarce la stilul care l-a consacrat cu noul single – Ultimul Sărut. După o perioadă plină de succes, schimbări și inovări, Alex Velea revine cu o nouă piesă de dragoste.

adda

ADDA lansează „Fata din diamant", un album plin de emoție

„Fata din diamant" este numele celui de-al doilea album pe care ADDA îl lansează, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină, ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia. Format din 11 piese statement, ADDA prezintă „Fata din diamant" în timp ce parcurge stări diferite și momente emoționante. 

ploua

Holy Molly și Tata Vlad lansează "Plouă"

Holy Molly, una dintre cele mai apreciate artiste internaționale de la noi, lansează single-ul „Plouă", în colaborare cu Tata Vlad.

demogamusic

Stephan & Jolene, doi artiști fresh DeMoga Music, lansează "În Razele Lunii"

Stephan & Jolene sunt doi artiști fresh DeMoga Music care au conturat un proiect  pop-dance.  Piesa a fost compusă de Ștefan Ioniță, Marius Moga și Bianca Dragomir în studiourile DeMoga Music.

1 cropMisha Miller

Misha Miller și o parte din sufletul său: „Home”, piesă dedicată în totalitate părinților săi

Ce faci atunci când dorul de familie este mai presus de orice? Cât de grea e plecarea de acasă, de lângă cei dragi? Misha Miller a ales să-și exprime toate aceste gânduri prin intermediul unei piese. Artista lansează vineri, 18 martie, „Home”, o melodie dedicată părinților săi, cei care au susținut-o în carieră încă de mică.

ANDREEA BALAN

Andreea Bălan lansează „Posibil imposibilul"

După 20 de ani de performanță în muzică și dans și nenumărate premii ce îi încununează cariera, Andreea Bălan continuă seria de lansări muzicale ce întregește cel mai recent album al său. „Posibil imposibilul" este numele celei mai noi piese ale artistei ce face parte din materialul discografic „Soare după nori".

IRINA RIMES

Irina Rimes lansează „Ba ba ba (Inima mea bate)" – dintr-o joacă, într-un cântec

Irina Rimes, una din cele mai profunde voci din România, lansează astăzi noul videoclip „Ba ba ba (Inima mea bate)", un cântec ca o joacă. 

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!