Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SEPTEMBER - satellites -radio edit-

Fresh Music

baniciu

Ana Baniciu semnează cu label-ul Cat Music și lansează „Narcotic"

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa. Prima piesă lansată alături de casa de discuri se numește „Narcotic" și dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată.

florian

Florian Rus lansează „Partea mea de vină" – rânduri pentru fiecare dintre noi

Florian Rus, unul din cei mai apreciați compozitori din țară, lansează o nouă piesă pentru inimi – "Partea mea de vină". 

corina

Corina revine pe scena mare cu un single electrizant - "Ai ales"

Corina revine în lumina reflectoarelor cu un single provocator, îndrăzneț și memorabil numit "Ai ales". Cu un look futurist și inspirat din cultura cyberpunk, Corina are un robot-câine drept partener în noul ei videoclip. Cei doi sunt surprinși în ipostaze provocatoare ce vor face deliciul publicului, iar melodia are ingredientele ce-o vor face să rămână în atenția fanilor pentru o lungă vreme.

What's UP

What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

EMILIAN

Emilian lansează „Honey", HIT-ul „de miere"

Emilian este determinat să se mențină în topurile muzicale și lansează hit după hit. După piesa „Tequila" lansată în februarie, Emilian revine cu o bombă muzicală: „Honey" se aude din 24 martie pe toate platformele de streaming.

RUBY

Colaborare în premieră: DJ SAVA și RUBY lansează „Maria"

DJ SAVA și RUBY colaborează pentru prima dată și lansează „Maria", o piesă fresh, cu beat-uri dance și influențe latino, numai bună de ținut pe repeat sezonul acesta.

adda

ADDA lansează „Paranoia", single ce se regăsește pe albumul „Fata din diamant"

La doar două zile de când ADDA a împărtășit cu publicul cel de-al doilea album din cariera sa, artista lansează „Paranoia", un single cu o poveste colorată, despre o iubire nimicitoare, în care durerea și nesiguranța sunt aliați. „Indiciu: Să nu te pui niciodată cu femeia pe care ai rănit-o!", spune ADDA pe pagina sa de Instagram.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!