Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

329 articole scrise de Beatrice Soare

GettyImages-464003404

Cele mai frumoase soții și logodnice de actori? Cum arată partenerele bărbaților celebri de la Hollywood

Într-o lume în care starurile se despart chiar și la numai câteva săptămâni de la oficializarea relațiilor, următoarele cupluri demonstrează că relațiile stabile există.

dulce maria rbd

O mai ții minte? Cum arată Dulce Maria din trupa RBD acum

De-a lungul timpului, Dulce Maria a experimentat mult cu stilul ei. În timpul filmărilor pentru telenovela "Rebelde" a apelat chiar la o schimbare drastică și s-a vopsit roșcată, însă știi cum mai arată ea acum?

Actress Pamela Anderson

Pamela Anderson, în lenjerie intimă la 50 de ani. Cât de bine arată vedeta din Baywatch

Au trecut anii, însă timpul nu i-a luat sex-appealul. Celebra actriță din serialul "Baywatch" ar putea oricând să îmbrace costumul roșu de baie și să întoarcă toate privirile admirative, iar drept dovadă stau cele mai recente poze cu ea.

alexandra dinu adrien brody

Adrien Brody: "Am venit în România pentru Alexandra Dinu și am vrut să vă ofer o premieră de Hollywood"

Alexandra Dinu și Adrien Brody și-au făcut apariția pe covorul roșu la avanpremiera peliculei "Bullet Head. Capcană mortală" relaxați și au acordat interviuri în fața unui număr impresionant de reprezentanți Mass Media.

ecuatie matematica

Exercițiul de matematică la care 90% din oameni dau un răspuns greșit. Tu știi să calculezi?

Puțini oameni reușesc să rezolve din prima acest test matematic fără să greșească. Deși la prima vedere este o banală operație matematică, rezolvarea nu e atât de ușoară pe cât pare.

betty cea urata

O mai știi? Transformarea spectaculoasă a actriței din "Betty cea urâtă". Cum arată acum

"Betty cea urâtă" e încă una dintre cele mai populare telenovele ale tuturor timpurilor. Te-ai întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu actrița din rolul principal și, mai ales, cum arată ea acum? Îți spunem noi.

chris pratt anna farris

Slăbirea spectaculoasă a lui Chris Pratt. Cum arată acum "grăsuțul de la Hollywood"

La începutul carierei sale din Cetatea Filmului, Chris Pratt a fost supranumit de presa mondenă și de fanii cârcotași "grăsuțul de la Hollywood". Apoi, a primit un rol care i-a schimbat viața.

Imagine: John Lennon 75th Birthday Concert

Puțini știau cât e de tânără și frumoasă. Cum arată iubita lui Steven Tyler, solistul Aerosmith

Are 69 de ani, patru copii și o logodnică de 29 de ani. Solistul trupei Aerosmith se iubește cu o femeie care i-ar putea fi fiică, iar în urmă cu puțin timp au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi.

dakota johnson

Noul cuplu-bombă din showbiz! Cu cine se iubește Dakota Johnson, protagonista din "Fifty Shades"

De câteva săptămâni bune, presa mondenă vuiește că Dakota Johnson ar avea o relație cu un cântăreț celebru. Potrivit UsWeekly, zvonurile sunt adevărate.