Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

329 articole scrise de Beatrice Soare

melissa mccarthy

Transformare spectaculoasă pentru Melissa Mccarthy. Cum arată după ce a slăbit peste 20 de kilograme

În ultimii ani, Melissa Mccarthy a reușit să se impună în filmele de comedie, devenind una dintre cele mai solicitate actrițe pentru peliculele de acest gen. Știai însă că, dincolo de talent, presa mondenă a adus mereu în discuție subiectul greutății ei?

melisandre

Adevărul despre înfățișarea misterioasei Melisandre din Game of Thrones. Carice van Houten, cum fanii nu o văd prea des

Controversata preoteasă din Game of Thrones este interpretată de olandeza Carice van Houten, o actriță de 41 de ani, care în viața reală arată destul de diferit față de personajul pe care îl interpretează în serialul-fenomen.

kirsten dunst interviu cu un vampir

Ai mai fi recunoscut-o? Așa arată fetița din "Interviu cu un vampir" la 35 de ani

"A fost scârbos, am detestat acea scenă. Brad și Tom erau că niște frați mai mari pentru mine așa că scena mi s-a părut dezgustătoare", a spus Kirsten Dunst despre sărutul cu Brad Pitt, care a făcut-o celebră la numai 10 ani.

jennie garth beverly hills

O mai știi pe Kelly din serialul Beverly Hills? Cum arată actrița Jennie Garth la 45 de ani

La 17 ani de la încheierea serialului “Beverly Hills 90210”, Jennie Garth încă arată fantastic.

jason biggs

Jason Biggs, la 39 de ani. Cum arată soția lui și ce face acum starul din "American Pie"

Jason Biggs a interpretat rolul lui Jim Levenstein, personajul principal al filmelor-fenomen "Plăcintă Americană". Hotărât să-și piardă virginitatea în noaptea balului, el a rămas în istoria filmelor americane de comedie pentru adolescenți. Ce s-a întâmplat cu actorul care a dat viață acestui personaj emblematic?

jean claude

Jean-Claude Van Damme se mândrește cu fiica sa. Știai că Bianca Bree este și ea actriță? FOTO

El este cunoscut în întreaga lume datorită zecilor de filme de acțiune în care a jucat. Ea e o tânără superbă care aspiră la o carieră la fel de reușită ca a tatălui în Cetatea Filmului. Iată cum arată Bianca, fiica superbă, dar mai puțin cunoscută a lui Jean Claude van Damme.

MCDHUGA EC009

Greșeli evidente din filme. Erori care nu au putut fi trecute cu vederea de cinefili

Chiar și unii dintre cei mai mari regizori pot să comită greșeli. Drept dovadă stau anumite detalii evidente pe care pasionații de film le-au observat în lung-metraje ca "Stăpânul Inelelor", "Harry Potter" sau "Spiderman".

jason momoa

Spune că ei îi datorează totul. Cum arată Coni, mama lui Jason Momoa

Jason Momoa este unul dintre actorii de la Hollywood care își menționează mamele în aproape toate interviurile. Recunoscător pentru ceea ce a făcut femeia pentru el, Jason o invită adesea pe Coni la evenimente publice și gale importante.

Premiere Of Marvel's

Scarlett Johansson nu mai este singură. Cine e bărbatul care a cucerit-o pe actriță

De câteva luni bune, publicațiile mondene scriu că frumoasa Scarlett Johansson ar fi într-o nouă relație. Recent, ea și presupusul bărbat care a cucerit-o au participat, în sfârșit, la un eveniment împreună.