Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER JASON DERULO - OFF40 - SPICY MARGARITA

329 articole scrise de Beatrice Soare

macaulay culkin frati

Cum arată frații mai puțin celebri, dar la fel de talentați ai lui Macaulay Culkin

Nu mulți știu că Macaulay Culkin nu este singur la părinți. Starul mai are cinci frați în viață, iar câțiva dintre ei lucrează la rândul lor ca actori.

doamna cu porumbei

"Doamna cu porumbei" din Singur Acasă e actriță de Oscar. Cum arată și ce face la 72 de ani

Unul dintre personajele care dau farmec filmului "Home Alone: Lost in New York" este doamna cu porumbei din Parcul Central, cea care reușește să-i câștige încrederea năzdrăvanului Kevin și să-l salveze, în cele din urmă, de hoți.

despacito model

Cum arăta în costum de baie bruneta superbă din "Despacito". Imagini de senzație: FOTO

Zuleyka Rivera avea o carieră impresionantă în spate înainte să apară în videoclipul piesei "Despacito". Chiar și așa, abia după colaborarea cu Luis Fonsi a revenit în atenția publicului din întreagă lume.

sirene h20

Te uitai? Cum arată acum "sirenele" care făceau furori în H2O: Just Add Water

Au trecut șapte ani de la încheierea serialului australian, însă actrițele care au făcut furori pe micile ecrane între 2006 și 2010 își continuă ascensiunea la Hollywood. Iată cum arată și ce fac ele acum:

thalia

Talie incredibil de mică la 46 de ani. Cât de bine arată celebra Thalia chiar și acum

Este adepta unui stil sexy, elegant și apare în public în ținute impecabile. Frumoasa Thalia are însă cu ce se lăuda și atunci când renunță la rochiile de gală.

fiica lui eminem

De-o frumusețe răpitoare. Cât a crescut și cât e de frumoasă fiica lui Eminem

Pe când era doar o copilă, Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, a apărut în videoclipul piesei "Mockingbird", melodie pe care tatăl ei celebru i-a dedicat-o. Ai mai văzut-o de atunci?

iluzie optica pinguini

Această iluzie optică a luat cu asalt internetul! Tu vezi cana cu ciocolată caldă printre pinguini?

"Privește cu atenție imaginea și descoperă cana cu cu ciocolată caldă pe care am ascuns-o printre pinguini"-aceasta a fost provocarea pe care celebrul Gergely Dudas, alias Dudolf, le-a lansat-o internauților.

natalia oreiro

Milagros din "Înger sălbatic". Cât de schimbată e Natalia Oreiro la 40 de ani

Nu este român care să nu fi văzut cel puțin un episod din "Înger sălbatic", în care frumoasa și carismatica Natalia Oreiro juca rolul principal. Te-ai întrebat vreodată cum mai arată vedeta care a ajuns și în România în perioada ei de glorie? Îți spunem noi.

25360430_1696036563769622_74287436_n

Digi Mobil anunta lansarea primelor modele de telefoane Huawei compatibile cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)