Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KYGO - WHATEVER

1145 articole scrise de ana.lichwar

rsz_liviu_bun

Liviu Teodorescu - Supergirl (Cover Reamon) | ProFM LIVE Session

Liviu Teodorescu - Supergirl (Cover Reamon) | ProFM LIVE Session. Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

rsz_16110318_132110907296520_3449235969960574976_n

IMAGINI SUPERBE din VACANȚĂ! Delia a plecat în Sri Lanka, însă a stat prea mult la soare și s-a ARS

Nici n-a terminat bine cu concertele de la Sala Palatului, că a și sters-o în vacanță! E de înțeles, pentru că știm cât de multă muncă este în spatele unor asemenea show-uri, iar Delia adoră țările calde și, în general, Asia, așa că și-a făcut bagajele și a fugit în Sri Lanka.

lora

SCHIMBARE WOW! Lora s-a făcut BRUNETĂ pentru noul clip, iar fanii sunt în extaz

Pentru unii artiști, schimbările de look pe care sunt nevoiți să le facă se potrivesc mânușă. Este și cazul Lorei, care orice ar încerca în materie de coafuri și culori de păr, are succes.

justinbieber

A COMIS-O din NOU! Bieber A UMILIT o fană în cel mai urât mod: "Uită-te la tine! Mă DEZGUȘTI!"

Justin Bieber se află în plin turneu de promovare a albumului Purpose și, deși abia ce postase numeroase poze pe Instagram în care voia să-și spele păcatele și îmbrățișa gratuit fani, iată că a comis-o din nou.

rsz_capace1

A colecționat CAPACE de la sticle timp de 5 ani, pentru a-și TRANSFORMA bucătăria. Uite ce a ieșit

2530 de capace de bere a strâns un bărbat de-a lungul a cinci ani, nu neapărat pentru că ar fi fost mare amator de așa ceva, ci pentru a-și redecora bucătăria. Lucru ce i-a ieșit de nota 10, zicem noi.

scarlet2

LOL! Scarlet Johansson a PARODIAT-O pe Ivanka Trump într-un MARE FEL

Scarlet Johansson a participat la Saturday Night Life, unde a reușit performanța de a o interpreta pe Ivanka Trump într-un mare fel, mai exact, într-o parodie a unei reclame.

vacante

15 ȚĂRI STRĂINE pe care le poți vizita anul acesta cu un buget de MAXIMUM 300 de euro de persoană

Vremurile alea în care excursiile în străinătate nu erau deloc accesibile au apus. Ți-o spunem noi, ți-o spun și site-urile cu profil turistic, ți-o spun și companiile aeriene cu tarife demențiale. Așa că în loc să strângi bani ca să-ți cumperi adidașii preferați de la firma X, nu mai bine strângi bani ca să-i tocești și mai tare pe ăia vechi prin Maroc sau Italia sau Thailanda? Variante sunt destule, iar destinațiile sunt superbe, tot ce-ți rămâne de făcut e să studiezi problema, să faci un borcan de economii și să o pui în practică.

iuliana-beregoi-profm-header

Iuliana Beregoi - Vina mea | ProFM LIVE Session

Iuliana Beregoi - Vina mea | ProFM LIVE Session. Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

17127186_1582769795081333_723288195046834176_n

BEAUTY COMBO! Antonia și Mădălina Ghenea fac SENZAȚIE pe Instagram, împreună în același pat

Ce putea fi mai plăcut pentru ochiul uman decât un video cu Antonia și Mădălina Ghenea la un loc? Sunt una mai frumoasă ca alta, iar atunci când se întâlnesc, parcă Instagramul duduie de aprecieri.