Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - FEVER

1145 articole scrise de ana.lichwar

pitbull

MUZICĂ NOUĂ: Pitbull feat. Jennifer Lopez - Sexy Body

Pe noul album al lui Pitbull se remarcă o grămadă de featuring-uri cu nume precum Jennifer Lopez, Jason Derulo, Leona Lewis sau Kiesza, așa că putem spune că Pitbull are "spatele" asigurat vara asta, pentru că suntem siguri că muzica lui o să se audă destul de des în difuzoare.

adele

VIDEO SUPERFUNNY! Adele a IMITAT-o pe Beyonce într-un concert și a stârnit hohote de râs

Știm că Adele o venerează pe Beyonce însă ultima dovadă de apreciere chiar a fost superamuzantă, mai ales că Adele era în plin concert la Melbourne, Australia.

carton unguru fara play

UNGURU' BULAN LA PROFM / Doar cu mărunt

Cine se trezește dimineața cu ProFM, râde toată ziua. Luni, miercuri și vineri, Unguru' Bulan îți administrează doza de râs la Matinalul ProFM.

ed-sheeran-bieber

OMG! Ed Sheeran l-a LOVIT pe Justin Bieber cu o CROSĂ de golf DIRECT ÎN FAȚĂ

Adevărul e că de la Justin Bieber ne-am fi așteptat la vești de genul...însă de la Ed Sheeran nu. Bine că a fost vorba doar de un accident și nu de ceva premeditat...pentru că nici n-am fi putut să ni-l imaginăm pe Ed în astfel de ipostaze :)

homeless-man-transformation-jose-antonio-3-1

TRANSFORMAREA OMG A ANULUI! Un om al străzii din Spania ajunge cel mai cool hipster din oraș !

Omul din imagini nu numai că a primit un dar extraordinar din partea unui salon, însă a primit practic și o a doua șansă la integrare în societate, pentru că transformarea prin care a trecut l-a lăsat până și pe el fără cuvinte.

smiley

MUHAHAHAA! CEL MAI TARE MEME cu Smiley și Tudor Chirilă

Face Smiley ce face și iar ne face să râdem. Plus că, de ce să nu recunoaștem, ne era dor de el alături de Tudor Chirilă, într-o ipostază mișto.

shutterstock_252720625

10 oameni care regretă teribil că au făcut cumpărături online

Până la urmă, dacă e s-o spunem cinstit, shoppingul online este o loterie, mai ales atunci când vorbim de articole vestimentare. Dar când le vezi atât de reduse...nimeni și nimic nu te mai poate opri să apeși pe butonul ăla nenorocit cu "plasează comanda", nu-i așa?

kate

RÂZI CU LACRIMI! Cea mai TARE PARODIE a filmulețului cu profesorul de la BBC

Profesorul Robert Kelly a devenit deja o celebritate pe internet după ce a fost protagonistul unui moment superamuzant în timp ce se afla în direct la BBC...și evident că lumea a devenit creativă după experiența acestuia.

rsz_17125978_297008617381794_4288362546831818752_n

LOL! Paris Hilton se gândește să candideze la preşedinţia SUA

Adevărul e că dacă Trump poate, cine suntem noi să-i strivim visurile lui Paris Hilton? Într-un interviu pentru Page Six, vedeta de peste Ocean a vorbit de cariera și ambițiile sale cu privire la politică și ne-a făcut să râdem puțin. Bine, puțin mai tare.