Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - GOT 2 LUV U

1145 articole scrise de ana.lichwar

rsz_shutterstock_267458456

Scarlett Johannson, IMPLORATĂ de soț să NU DIVORȚEZE

Ei bine, până la urmă zvonurile alea cum că Scarlett ar divorța de Romain Dauriac erau adevărate, pentru că acum cei doi sunt implicați în ditamai scandalul.

nicole-kidman-cant-clap

Nicole Kidman a EXPLICAT de ce a aplaudat în HALUL ĂLA la Oscaruri

După ce tot Internetul a râs în hohote, iar Nicole Kidman a fost comparată inclusiv cu o focă, iată că actrița vine și cu o explicație pentru gestul său. Era și cazul, zicem noi.

supergirl

Record de femei fericite pe 8 martie la ProFM SuperGirl!

O scenă, cinci artiste, mii de zâmbete, mii de voci fredonând super hituri și mii de femei fericite, toate într-un singur eveniment, ProFM Super Girl – Concert cadou de 8 martie pentru super fete!

ghostintheshell

“GHOST IN THE SHELL”, în premieră în România pe 31 martie

A mai rămas puțin pâna la premiera filmului “GHOST IN THE SHELL”, cu Scarlett Johansson (“AVENGERS: AGE OF ULTRON,” “LUCY”), în regia lui Rupert Sanders, ce va avea loc în România pe 31 martie, simultan cu cea internațională.

greeg si onuc

Echipa #ProFM și-a schimbat look-ul, dar năravul ba’!

Ne-am mărit echipa și ne-am reînnoit site-ul. Rămânem aceiași Dj energici cu care te-ai obișnuit, într-o formulă mai generoasă și cel puțin la fel de prietenoasă.

rsz_beyonce

Arată bine, bine de tot! Beyonce, IMAGINI NOI cu burtica de gravidă

Gravidă cu gemeni, Beyonce a postat pe Instagram un colaj de fotografii de la premiera filmului "Beauty And The Beast", unde a mers însoțită de Jay-Z și de fiica lor, Blue Ivy.

rsz_jennifer_garner

Au AMÂNAT DIVORȚUL! Ben Affleck și Jennifer Garner, ANUNȚ-SURPRIZĂ

Ba divorțează, ba nu divorțează. Oamenii o țin așa de vreo doi ani de zile, iar acum apropiații celor doi au ieșit să lămurească puțin lucrurile.

nicole kidman

OMG! Cum s-au schimbat actrițele tale favorite de la primul rol și până în prezent

Nu sunt mulți cei care-și aduc aminte de primul rol al lui Nicole Kidman sau de cum arăta Demi Moore la 19 ani, însă îți garantăm că imaginile de mai jos o să te pună pe gânduri.

obama

FOARTE TARE! Obama cântă "Shape of You" a lui Ed Sheeran

Că Shape of You e melodia momentului, asta o știm cu toții, însă când o auzi "cântată" de Obama, parcă-ți face ziua mai veselă.