Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA INNA - UP

1718 articole scrise de Cristina Ene

Justin Bieber steams up the screen with wife Hailey in the video for his latest song Anyone (On the Road)

Justin Bieber, imagini intime din dormitor. Cum s-a lăsat filmat alături de soția sa, pentru clipul piesei „Anyone”

Justin Bieber vrea ca lumea întreagă să știe cât de mult își iubește soția. Justin a dezvăluit noi imagini intime cu el și soția sa, de data aceasta în videoclipul piesei „Anyone”.

„Războinica” Halsey: „Cicatricele care mi-au dăruit acest înger”. Drama mai puțin cunoscută a artistei de 26 de ani

La doar o zi după ce a anunțat că este însărcinată, Halsey a făcut publică o imagine în care s-a lăsat fotografiată cu cicatricele rămase de după operația de endometrioză pe care a suferit-o în 2017.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Halsey este însărcinată: „Surpriză!”. Și-a etalat burtica de gravidă, pozând topless. Cine este tatăl copilului

Halsey este însărcinată cu primul ei copil. Artista de 26 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul făcut pe Instagram, inclusiv pe prietenii ei celebri. 

President Joe Biden and his family watch from the White House as Demi Lovato belts out uplifting performance of Lovely Day on Celebrating America TV Special

Demi Lovato revine în televiziune cu un rol principal, în „Hungry”. „Ani de zile tulburările de alimentație m-au ținut departe de actorie”

Demi Lovato se întoarce la televiziune cu un rol principal în noua comedie NBC, „Hungry”. Este primul ei proiect mare, din ultimul deceniu, în televiziune.

Nicole Scherzinger. Foto: Instagram Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, corpul perfect în costum de baie, la alergat pe plajă. „Încetează să ne mai faci geloși”, i-au transmis fanii

Își petrece prima lună a anului în vacanță în Turks și Caicos. Iar Nicole Scherzinger își încântă fanii cu imagini noi ori de câte ori are ocazia. 

DERULO

Jason Derulo, colaborare electrizantă, în premieră, cu liderul Maroon 5: „Lifestyle” feat. Adam Levine | OFFICIAL DANCE VIDEO

Jason Derulo anunță o colaborare electrizantă, în premieră, cu liderul trupei Maroon 5: „Lifestyle” feat. Adam Levine. 

Claire Foy Accepts The #SeeHer Award At The 24th Annual Critics' Choice Awards

Ricky Martin și-a decolorat barba și arată complet diferit

Transformare radicală pentru Ricky Martin. Artistul și-a decolorat barba și arată acum complet diferit. 

Biden Inauguration “Celebrating America” Performance

Orlando Bloom, în lacrimi după show-ul oferit de Katy Perry: Fetița noastră va crește și va vedea rolul avut de mama ei în istorie

Orlando Bloom este mai mândru ca niciodată de partenera sa, Katy Perry, după show-ul oferit de aceasta la inaugurarea lui Joe Biden în funcția de președinte ale SUA.

Jessica Simpson

Jessica Simpson, în lenjerie intimă în zăpadă. Vedeta, încântată de noul look după ce a slăbit 45 de kilograme

Era considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe în anii ’90 și se număra și printre cele mai apreciate artiste. Acum, la 40 de ani, Jessica Simpson este designer și și-a reinventat imaginea după ce în ultimii ani pierduse lupta cu kilogramele în plus. Astăzi, vedeta este mai mândră ca oricând de look-ul pe care l-a obținut.