Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KAMRAD - I BELIEVE

1719 articole scrise de Cristina Ene

Gwen Stefani

Gwen Stefani, la 51 de ani ca acum 25. Artista a recreat un look celebru din anii '90, odată cu lansarea „Let Me Reintroduce Myself”

Gwen Stefani a lansat un nou single. „Let Me Reintroduce Myself” se va regăsi, se pare, pe cel de-al cincilea ei album de studio.

Antonia

Antonia, apariție provocatoare pe rețelele de socializare: cum arată bluza decoltată care i-a lăsat abdomenul la vedere

Antonia și-a încântat din nou fanii de pe Instagram, cu imagini inedite și senzuale.

Dr Dre.

Fiica cea mare a lui Dr. Dre nu și-a mai văzut tatăl de 17 ani. Acum a aplicat pentru un job de șofer la o firmă de curierat

Fiica cea mare a lui Dr. Dre a dezvăluit că nu și-a mai văzut tatăl de mai bine de 17 ani. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu rapperul și producătorul de 55 de ani, într-un nou interviu cu Daily Mail.

Robbie Williams. Foto: Getty Images

Robbie Williams își face trupă nouă, la 25 de ani după ce a renunțat la Take That. Primele detalii despre proiectul surpriză

Robbie Williams a dezvăluit că formează o nouă trupă, „împreună cu câțiva prieteni”, la 25 de ani după ce a spus adio grupului Take That.

Cea mai bună piesă în 2020. Cântecele care au prins primele poziții în Billboard Top Hot 100 Songs

„Blinding Lights”, piesa lui The Weeknd, încheie anul în fruntea clasamentului Billboard al celor mai bune 100 de cântece din 2020.

Post Malone. Getty Images

A fost anunțat artistul anului de către Billboard. Cum arată Top Artists 2020

Pentru al doilea an la rând, Post Malone este desemnat artistul anului de către Billboard. BTS este NR. 1 în clasamentul duo-urilor/grupurilor, iar Roddy Ricch este cel mai bun nou artist. 

Selena Gomez. Foto: Getty Images

Selena Gomez s-ar întâlni cu un celebru jucător din NBA. „Au ieșit împreună de câteva ori, s-au distrat de minune”

Un nou cuplu pare că se formează în lumea celebrităților. Selena Gomez și starul NBA Jimmy Butler au fost văzuți la o cină romantică, într-un bistro francez din New York, potrivit Miami Herald și mai multor fani care au fost martori la întâlnirea celor doi.

Madonna

Madonna, într-o imagine rară alături de toți cei șase copii ai ei. Fiica cea mare a divei pop a împlinit recent 24 de ani

Madonna a postat pe Instagram imagini rare cu toți cei șase copii ai ei. Gașca a sărbătorit împreună Ziua Recunoștinței. 

Grammy 2021 | Beyonce primește cele mai multe nominalizări. The Weeknd acuză sistemul „corupt”, iar Justin Bieber reacționează public pe Instagram

Săptămâna aceasta au fost anunțate nominalizările la premiile Grammy 2021. Beyonce a primit cele mai multe nominalizări, nouă la număr, deși nu a lansat niciun album de studio în 2020. Queen B a scos însă pe piață track-ul Black Parade și albumul vizual Black Is King. În plus, a avut o colaborare cu Megan Thee Stallion.